Trevligt, trevligt!

Förmiddagens promenad blev en vända genom skogen bort till Carina och Bosse och sen gick jag hem via samhället. Det är en bra runda och mitt aktivetsarmband berättar att jag har gått 9982 steg och 6 km och jag fick inte ont vare sig här eller där.

Någon har hängt upp en plastpåse i en buske. Varför kan man ju fråga sig?
Nu skulle man vara svampplockare, för det är massor av svamp överallt, inte bara här längs stigen.

När jag kom hem hade brevbäraren varit här och det såg riktigt spännande ut på min dörrmatta. Där fanns både ett par brev, en postavi och ett paket. Sånt är man inte bortskämd med. Paketet innehöll priset från Anki för vinsten i solrostävlingen. Det var inte bara ett pris, utan både en kasse, en marmeladstrut och en doftpåse och så ett trevlig kort.

Där fanns också en avi som talade om att jag hade ett brev att hämta hos Postnord och när jag kom hem med brevet/paketet visade det sig innehåll vackra skott av palettblad från Ingamay i Örebro. Hon ville byta dem mot frön. Tack Ingamay, fröna är på väg!

Och inte bara det, det fanns ett brev från en för mig okänd bloggläsare, som ville har frön om jag hade några kvar. Givetvis skickade jag ett kuvert med några stycken till henne också. Kul att du hörde av dig Ulla Brith.

Innan jag åkte och handlade tog jag en kontrollrunda till gravarna och det var tur, för det behövdes fyllas på vatten både i Klinte och på Fröjel kyrkogård.

Och det har varit ett gudomligt vackert väder och ingen har rapporteras smittad med covid-19 här på Gotland i dag heller. Hoppas att det fortsätter på det viset.

Trevlig fortsättning på dagen!

20 reaktioner till “Trevligt, trevligt!

 1. Det låter ju riktigt roligt alltihop! Nej, nuförtiden är det inte många trevliga brev man får, knappast några räkningar heller, allt kommer på datorn eller mobilen.
  Så fina begoniorna på graven är fortfarande, de har hållit sig bra!
  Ha en skön kväll, kram, Monica

 2. Du är duktig på att promenera. Jag tvivlar på at jag skulle klara att gå 6 km, definitivt inte på asfalt.
  Vilken trevlig post du fick, och flera samma dag dessutom.
  Kram/Kicki

 3. Visst är det härligt när sådana dagar singlar ner. Det var en rejäl promenad och vilka trevliga överraskningar som väntade på hemmaplan. Var det du som hade en solros som var nästan fyra meter hög? 385 cm. Vilket härligt väder vi bjudits på.
  Kram, Bosse

Kommentarsfältet är stängt.