Black and White on Wednesdays # 5

Morgonsolen försvann och nu småregnar det. Jag hade planer på att klippa gräset i dag, men fick ett besök på förmiddagen (ganska spännande faktiskt) och när besöket åkt var det för blött. Det får vara till en annan dag.

Här kommer onsdagens svart/vita bild:

Mormor Thyra

Det är Susanna som är inspiratör till det här bloggtemat.

Och så har jag tagit mig friheten att döpa om den här bloggen till Livet efter 80. Visserligen känns det fortfarande som om den kommer att bli Sista försöket, men man ska ju aldrig säga aldrig.

Livet efter 80 är ju trots allt det som pågår just nu.
Jag har ju annars börjat på nya bloggar när det skett förändringar i tillvaron, men den här har ju bara funnits till i ett år ungefär, så jag nöjer mig med namnändringen.

Dagens ordspråk:
En hand tvättar den andra, så blir båda rena

Trevlig onsdag!

26 reaktioner till “Black and White on Wednesdays # 5

 1. Mulet och grått här idag också, det känns inte lockande med en promenad, precis!
  Då ska jag försöka få in ditt nya bloggnamn på Bloglovin, så att jag ser dina inlägg. Men jag hittar ju dem på Facebook annars!
  Vilken fin bild på din Mormor! Så roligt det är med dessa gamla bilder!
  Jag blev lite nyfiken på ditt spännande besök…
  Kram, Monica

 2. Underbara bild på mormor Thyra! Så fint med svartvita bilder ibland. Namnändringen på din blogg ”klingar positivt” tycker jag! Det är härligt att få bli 80 år! 🙂
  Kram Gunilla

   1. Jag förstår din känsla. Jag kan också tänka lite så och jag har inte fyllt 70 år ännu! Jag tänker att det ändå är härligt att ”få vara med” och se så positivt på sitt liv, så som jag uppfattar det att du gör! Vi har alla våra dagar som känns mörkare, det är väl naturligt. Men som sagt för mig verkar du så levnadsglad och aktiv och det är ju viktigt för välbefinnandet.
    Kram Gunilla

    1. Visst vill man hänga med ett tag till. Så länge man får vara någorlunda frisk i kroppen och knoppen har ju livet en hel del att erbjuda.
     Kram

 3. Bra namn … jag såg namnbytet, men inläggen blir uppdaterade som förut och det är ju bra.
  Vacker kvinna och fint foto … roligt med gamla kort!
  Regn här också …
  Kram

 4. Åh Ingrid vad dålig jag har varit på att läsa och hänga med i min gamla bloggvärld där du ju ingår. Det har varit/är så tungt (och rörigt) omkring mig nu men jag vet ju att jag blir peppad och får förnyat livsmod av din och ”järngängets” bloggar så jag får ta nya tag. Tänk ändå vad tiden gått fort och vad mycket som ändå hunnit ske. Kram / Skatan

  1. Hej kära Skatan! Nu var det ett tag sedan, men jag vet ju hur jobbigt du har det. Pratade just i dag om när vi var i Stockholm 2009 på finalen på Dax.se´s bloggtävling.
   Kram

 5. Vilken vacker bild på din mormor Thyra!
  Jag tycker ditt nya bloggnamn är bra för det är ju precis det som bloggen handlar om.

  Kram och god kväll!

  1. Jag har tråkigt nog inga minnen av henne. Det enda jag kommer ihåg var att det satt en väldigt fin docka med porslinshuvud i soffan. Men mormor minns jag inte.

 6. Så fint med gamla svartvita foton. De står sig, om inte för evigt, så länge. Våra moderna bilder kommer inte att finnas kvar i generationer. Tyvärr.

  Kram

Kommentarer är stängda.