Virus både här och där!

Det är ännu en varm och solig sommardag och på förmiddagen klippte jag gräset utanför uteplatsen och ansade en buske lite.

Sen fick jag lite oangenämt pyssel, för jag klickade på en video som en av mina fb-vänner skickat till mig på messinger och det skulle jag inte ha gjort. Det innehöll virus, så trots att videon inte gick att öppna har den sedan spridit sig till alla mina kontakter. Fy så trist sånt här är!

När det blev dags för Sommar i P1 gick jag ut på en skogspromenad med programmet i öronen. Det var väldigt behagligt i skogen och jag mötte flera stycken som haft samma tanke som jag. En av dem mötte jag till och med två gånger.


emmaeliasson Dagens sommarvärd, Emma Elisson f d ishocheyspelare presenterar sitt program så här:

Mitt Sommarprat kommer att handla om glädjen, fighterna och skiten som kommer med att vara elithockeyspelare och kvinna. Från starten i Matojärvis iskalla islada till början på slutet i ett hotellrum i Norrtälje och förlusten av både vänskapsrelationer och en plats i landslaget.

Om man är intresserad av sporten, kanske det här sommarpratet kan vara intressant, men är man inte det, kan man nog lugnt avstå. Underhållningsvärdet var inte speciellt stort. 👎

Trevlig fortsättning på tisdagen!

27 reaktioner till “Virus både här och där!

  1. Jag har bytt lösenord på facebook, så det är nog lugnt nu tror jag. Men det är ju trist att ha spridit sån här skit.
   Kram

 1. Jag fick ”ditt” meddelande, men samtidigt även ett lika från min syster, så jag frågade henne om hon skickat NEJ; NEJ! fick jag till svar, så jag har inte öppnat något av dom.
  Så mycket skit som skickas för att förstöra för andra.
  Kram/Kicki

 2. Jag hoppas jag inte drabbats av något virus.
  Idag har vi hunnit med en promenad på förmiddagen sen åkte vi med sonen till Holmhällar och åt rödspätta till lunch. På hemvägen gjorde vi ett besök på Bottarvegården och tittade lite på utställningen där. Så hela dagen har gått utan att något nyttigt gjorts här hemma, förutom att jag plockat lite björnbär.
  Kram

 3. För att man ska få viruset räcker det inte med att klicka på länken utan man måste logga in en gång till vilket jag inte gjorde. Ett liknande virus var i omlopp för ett par år sedan och det är lätt att det går lite snabbt.

  Kram och god kväll!

 4. Jag råkade ut för samma elände! Var inte alls glad!! Testar min andra mailadress för att se om jag kan kommentera med den. Kramar

 5. Råkade också ut för det där – det ena meddelandet klickade jag på men stängde snabbt ner och bytte lösenord på fb. Så trist sånt där!

 6. Jag hoppas att det inte kom från min man? Han fick ett meddelande från sin bror, som bor i Thailand och öppnade det, förstås. Men det var bara något på thailändska, så han slängde det. Jag fick samma, men öppnade det inte, men nu har det tydligen spridit sig…fy, så tråkigt!
  Kram, Monica

  1. Jag fick det från honom och var dum nog att försöka öppna det. Det gick inte, men försöket gjorde att det spred sig. Visst är det trist att de ska hålla på ock djäklas så hör med oss….
   Kram

 7. Jag har inte fått något från dig men ifrån två andra. Har dock inte öppnat något och hoppas att jag inte skickat ut något. Usch.
  Trevlig tisdagskväll! Kram

 8. Fick ett från Axel, mitt barnbarn, och dig. Axels öppnade jag, men bytte lösenord snabbt. Hoppas att det stoppades med det.
  Kramar Karin

 9. Ja det är väl fan att det ska fara omkring så mycket skit i luften, inte bara corolan utan en massa dataskit också. Hoppas att man inte blivit smittad varken av det ena eller det andra.

Kommentarsfältet är stängt.