Lena fick inte heller godkänt

Och solen sken, men molnen seglade förbi och svalkade av mig då och då och det var ganska gott i solstolen, där jag låg och lyssnade på Lena Endre.

lenaendreLena Endre, dramatenskådespelare och regissör. På tv lärde vi känna henne år 1987 som expediten Ingrid Persson i Varuhuset, serien om Öhmans Varuhus som gick i 5 säsonger. Oj så spännande man tyckte att det var. Och så är det filmerna förstås, inte minst en helt gäng Wallander.  Hon har också haft hedersuppdraget att läsa ”Ring klocka ring” från Skansen på nyårsafton.

Hur var nu hennes sommarprat? Inte speciellt roande faktiskt, om det är så att man vill bli road. Tänkvärt? Ja visst, om man nu orkar tänka när man ligger i en solstol och småslumrar i värmen. Jag stängde av strax efter två, så det blir givetvis 👎

Trevlig fortsättning på dagen!

12 reaktioner till “Lena fick inte heller godkänt

  1. Nej Endre var ett riktigt lågvattenmärke, slutade lyssna faktiskt.
    Tycker det varit många tråkiga prat i år faktiskt, bara en och annan som jag haft lust att höra.

  2. Så tråkigt att hennes program var dåligt. Jag tycker annars om henne. Men jag kanske lyssnar ändå vid tillfälle. Som du skriver så tycker vi ju olika.
    Kram

  3. Bara för att man är en duktig skådespelerska så innebär det inte per automatik att man har förmågan att roa eller beröra när man talar fritt. Jag tycker hon är duktig men upplever henne som lite stel.

    Kram och god torsdag!

Kommentarsfältet är stängt.