Lördagen i Visby

I dag har jag verkligen haft en härlig lördag. Det har varit soligt och fint och i förmiddags kom Eva hit med lite handel och jag fick en pratstund med henne och sedan åkte jag till Visby.

Jag har länge tänkt att åka till stan och Krister har sagt att jag måste komma in, men jag är på något sätt handlingsförlamad och det blir ingenting av med mig. Jag går liksom och väntar på något obestämt och det räcker med tanken på att jag måste ta ut bilen, så tar det emot.

Igår fick jag en regelrätt inbjudan till Levander-Nyström Residence och givetvis tackade jag ja. Jag kom lite tidigt så vi började med att gå runt i trädgården och titta på odlingarna och alla vackra blommor och sedan försvann Krister in i köket.

IMAG2941
Dags för en fräsch och god lunch

Efter lunchen gick Krister och jag ut på en promenad i Visby. Vi gick över Klinten, tog trapporna ner till Stora Torget och sedan till Botaniska trädgården.

IMAG2943
Här demonstrerar Krister hur höga stockrosorna på Klinten kan bli.

Det är så vackert i ”Botan” nu och det var rätt mycket folk där, men inte så att det störde på något sätt. Sen fortsatte vi till Almedalen och ut på hamnen och sedan uppför backarna till Södertorg och så tillbaka till Söderhemsgatan för eftermiddagskaffe.

När jag kom hem satt en av mina grannar ute och läste, så jag stannade till och pratade med honom och sedan fastnade jag framför tv:n, därav det här sena inlägget.  Nu är det läggdags och jag önskar en god natt och en skön söndag.

godnatt

 

18 reaktioner till “Lördagen i Visby

 1. Vilken härlig dag du har haft! Jag saknade ditt inlägg tidigare, blev nästan lite orolig, men nu fick jag förklaringen! En sådan lång promenad ni gick! Det där måste tagit betydligt mer en en halvtimme…
  Men så mysigt att umgås och äta med nära och kära!
  Godnatt och sov så gott, kram, Monica

 2. Vilken blomsterprakt du bjuder på.
  Krister är lik sin far på den bilden.
  Så mysigt att bli bjuden p lunch och rundvandring.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram

 3. Underbara vackra Visby ❤
  De här bilderna får mig att längta ut till er. Hoppas att vi kan få till det något av kommande år …
  Känner igen den handlingsförlamande känslan du beskriver. Skriver under på den jag också …
  Kram ❤

Kommentarsfältet är stängt.