I dag blev det đŸ‘Ž

Jag kom ivÀg pÄ en förmiddagspromenad och gick till Sicklings och hÀlsade pÄ Carina och Bosse ett tag och blev bjuden pÄ förmiddagskaffe.

IMAG2929
Det var full av sÄna hÀr pÀrlemorfjÀrilar i hagen.

Hem gick jag över samhĂ€llet och eftersom det började nĂ€rma sig lunchdags fortsatte jag fram till Kustgrillen och köpte mig en grillad med bröd. Jag betalade med mobilen och det fungerade i dag ocksĂ„. 😉  NĂ€r jag kom hem drack jag ett stort glas kall mjölk och sen var det dags för Sommar i P1.

larswallin VÀrd i dag var designern Lars Wallin och hans program började ganska dramatiskt med att han lÄg pÄ sjukhuset med sprucken tarm. Han var 193 cm lÄng och vÀgde 51kg och det var frÄgan om lÀkarna skulle kunna rÀdda hans liv.

Det gjorde de uppenbarligen och sen var det inte sĂ„ mycket mer med det programmet. Hans grepp att intervjua sig sjĂ€lv var ingen höjdare och man mĂ„ste nog vara vĂ€ldigt intresserad av Ă€mnet för att  gilla det han bjöd pĂ„. Musiken var enligt min smak sisĂ„dĂ€r. NĂ€r klockan var tvĂ„ hade jag tröttnat och stĂ€ngde av radion sĂ„ det blir 👎

Trevlig fortsÀttning pÄ dagen!

 

10 reaktioner till “I dag blev det đŸ‘Ž

 1. Det lÀt lagom spÀnnande men man kan helt enkelt inte tycka om alla program. Jag tycker ÀndÄ att mÄnga har fÄtt tummen upp av dig.

  Kram

  1. Jag tycker ocksÄ att det varit vÀldigt mÄnga som jag gillat och mÄnga som jag tyckt varit riktigt bra. Jag har varit vÀldigt tolerant tycker jag.
   Kram

 2. Jag lyssnade en dryg halvtimme pÄ Lars Wallin, men tyckte att det blev lite vÀl mycket sjÀlvberöm och stÀngde av.
  VÀldigt blÄsigt hÀr idag och vÀxlande molnighet. 10 mm regn kom tidigt i morse,
  Ha en skön kvÀll, kram, Monica

 3. En sÄ fin fjÀrilsbild du fick dÀr! SÄ vemodigt att lÀsa om dina sicilianska resor och vÀnner, vi hoppas du kan komma dit ÀndÄ fler gÄnger. Och jag sitter hÀr och tittar pÄ regnet och önskar dig lite ocksÄ. Kram

 4. Jag lyssnade inte idag och dĂ„ bryr jag mig inte om att göra det i efterskott heller – du brukar ha bra smak! DĂ€remot lyssnade jag pĂ„ Camilla Lif i morse – och hon var verkligen bra!
  Fin bild pÄ fjÀrilen!
  Kram

  1. Det blir aldrig av att lyssna i efterskott för min del heller. SĂ„ roligt att du ocksĂ„ gillade Camilla Lif. 💕

KommentarsfÀltet Àr stÀngt.