Har jag berättat för dig?

Efter en tallrik spaghetti och en portion jordgubbar parkerade jag i solstolen för att lyssna på David Sundin och där blev jag liggande nästan en timme. Sen blev det för gassigt och jag gick in och svalkade av mig.

david

David Sundin bjöd på 90 minuters trevlig underhållning. Först tyckte jag att han var tramsig, men att bryta ner sitt liv i små historier var inget dumt grepp. ”Har jag berättat för dig….?”

I rask takt berättar han sedan om sin mustasch, fallande tanter, rädslan för sociala situationer, telefonskräck, pungproblem, prins Carl Philip, oförmågan att säga nej, det svårgosade husdjuret, mm. Det är riktigt underhållande och musiken är helt ok den också, så visst får han 👍

I slutet av programmet avslöjar han att en av anekdoterna är hittepå.  Vilken av dem är det upp till oss lyssnare att avgöra. Kan det vara den med tanten? Det vore nästan synd, för den var så söt.  Kan det vara mötet med prins Carl Philip, eller har han inte storlek 39 i skor?

Trevlig fortsättning på dagen!

10 reaktioner till “Har jag berättat för dig?

 1. För en gångs skull lyssnade jag också på sommarprataren idag. Jag brukar se ”Bäst i test” och tycker att han är så rolig i det programmet, så jag satte på radion kl13. Lite småtrevligt, kanske inte så roligt som jag väntat, men fullt godkänt. Och vad var inte sant? Carl Filip, tippar jag…
  Kram, Monica

  1. Jag tror också Carl Filip, för även om han skulle ha suttit bredvid honom på någon fest hade han nog inte tagit upp ämnet pungproblem.
   Kram

 2. Jag tycker att han är väldigt speciell men samtidigt sympatisk på något vis. Jag har sett honom i ”Bäst i test” där han var bra men mindre bra var han i Melodifestivalen tyckte jag. Men allt är så klart en smaksak..

  Kram

  1. ”Bäst i test” ser jag inte. Jag vet inte om det är min humor det är fel på, men det hjälper inte ens att Babben är lekledare.
   Kram

 3. Jag tycker han var bra …ja, ett underhållande program var det. Ja, det är något att fundera över – jag tror också att historien med Carl Filip var den påhittade 🙂
  Spagetti är bra lunch – och jordgubbar är mums!
  Ha en bra onsdag!
  Kram

Kommentarer är stängda.