Glad måndag 22 juni

Kommer du ihåg mitt inlägg på Vild blåmmars dag, där jag ondgjorde mig över att trafikverket redan börjat slå vägrenarna? Nu gör de en pudel och förklarar att det blev fel. Jag förmodar att artikel på helagotland.se är låst, men det hela går ut på att man skyller på en kommunikationsmiss med entreprenören och man lovar att i framtiden  inte klippa vägkanterna innan blommorna har hunnit fröa av sig. Ibland måste man göra det för siktens skull, men så tidig klippning ska man inte göra annat än då det är absolut nödvändigt. Det var väl en glad nyhet och här kommer en måndagsbild och givetvis är det av en vägren:

mids05 055
Det är bloggvännen Carita som tycker att vi ska förgylla måndagarna med en bild.

Dagens ordspråk:
Ingen segrare tror på tillfälligheter. 

Glad måndag!

12 reaktioner till “Glad måndag 22 juni

 1. Det var en bra nyhet och framför allt blir man glad, att kommunen har mod nog att erkänna att de gjort fel! Och så små blåklockor – de har alltid varit mina favoritblommor! Vissa år har vi massor av dem på strandängarna.
  Ha en bra dag, kram, Monica

 2. Bra att de erkänner att de gjort fel … och hoppas de tagit lärdom av det. Såg att de klippt en del vägkanter här också …
  Ha en fin dag!
  Kram

 3. Verkligen en glad nyhet! Älskar vilda blommor och blåklockorna är ju för söta.
  Jag plockade själv min brudbukett i mitt andra gifte på Öland.
  Glad kram till dig!

 4. Det var ju bra att de fattar att det blev fel, hoppas att de kommer ihåg det till nästa år! Blommorna på dikeskanten är så vackra och det doftar sommar!
  Kram Inger

Kommentarer är stängda.