Passa på! / Uppdatering

Jag tog mig en promenad på förmiddagen och gick ner genom skogen och svängde in mot Konsum, där jag hade ett snabbt ärende. Batterierna till min väderstation är slut och man måste ju kunna hålla koll på temperaturen, så jag smet in där och köpte mig ett. Snabbt avklarat utan att jag hade kontakt med någon annan än kassörskan.
IMAG2735

När jag kom ut igen fick jag se den här bussen där de de erbjöd en rad olika vaccinationer, inte bara TBE. Jag har tagit tre sprutor och ska ha spruta nr 4 snart, men mannen som jag pratade med tyckte att jag kunde avvakta med den ett år till. Annars skulle jag minsann ha passat på. Det var väl inte direkt kö, men det stod ett par personer och väntade på sin tur. Det är ju väldigt smidigt, speciellt nu när man inte känner för att åka och sätta sig på en vårdcentral i onödan.

På hemvägen ringde min syster och då passerade jag just skolan, så jag gick in på gården och satte mig på en bänk utanför Rondo medan jag pratade med henne. Då fick jag också tillfälle att kolla rabatterna där och de är lika fina som vanligt.


Nu har molnen lättat och solen lyser så fint, så jag tror nog att man kan byta om till shorts och linne och lägga sig och vila middag en stund i solstolen.

Ha en skön fortsättning på dagen!

Uppdatering 2020-06-17 16:05

TG-Laeger-28Dagens rapport från region Gotland, publicerad 2020-06-17 14:06, visar att fyra nya fall av coronavirusinfektion har konstaterats.
Det innebär att totalt 119 personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19 på Gotland.
En person vårdas på Visby lasarett, ingen är i behov av intensivvård. Sex personer med bekräftad covid-19 har hittills avlidit på Gotland sedan i mars 2020.

13 reaktioner till “Passa på! / Uppdatering

 1. Det blev en lagom promenad – och du kunde förena nytta med nöje 🙂 Fina bilder på blommorna!
  Härligt att du kan ta på dig shorts och unna dig en middagslur i solen.
  Kram

  1. Jag hade en jätteskön stund i solen och sedan har jag suttit och pratat med en granne nästan en timme. ♥
   Kram

 2. Det låter så skönt när du berättar om att du går ut och lägger dig i solstolen och vilar. Sånt gör aldrig jag… Jag gillar inte att vara i solen så mycket, men jag har ju min hammock med tak!
  Samma sol och värme här idag igen; vi väntar på regn!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Här kändes det skönt med lite sol och värme efter två dagar med mulet väder, duggregn och kyla.
   Ha det så gott du också, Kram

 3. Växtligheten ser verkligen ut att trivas, trots att regnet varit sparsamt. Och så skönt med shorts och linne, här var det inte riktigt läge för det.

  1. Njaa, shorts och linne i skuggan hade inte gått. Vi har inte haft så varmt. I skuggan passar jeansen mycket bättre.
   Kram

 4. Vilken tjusig rabatt! Idag har vi så varmt så jag tänker inte sticka ut näsan. Det var nästan 20 grader redan vid 9-tiden i morse och nu är det betydligt varmare.Det är inget som min kropp och hjärna pallar för. Kram

Kommentarer är stängda.