Vi var inte många…

IMAG2704… som ställde upp på stämman. Det är mulet och det blåser snålt i kväll, men vi var väl en tjugo stycken som samlades på gräsmattan utanför Lokalen. Hörbarheten blir ju dålig, men dagens ordförande drog igenom årsredovisningens viktigaste punkter i alla fall. Valen var kvickt avklarade och inga motioner eller propositioner fanns det att avhandla. Ordinarie ordförande berättade lite om vad som är på gång framöver och sedan blev det lite diskussioner, om vad vet jag inte.

Jag blev avtackad och fick de  här fina blommorna, som jag blev väldigt glad över!

Coronanytt:
Rapport från reg Gotland, publicerad 2020-06-10 14:29
Ytterligare 5 personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19 i dag onsdag den 10 juni, vilket innebär att totalt 97 personer är konstaterat smittade på Gotland.
En person med sjukdomen covid-19 vårdas på Visby lasarett, men är inte i behov av intensivvård. Sex personer med bekräftad covid-19 har hittills avlidit på Gotland sedan i mars 2020.

Ha en skön kväll!

14 reaktioner till “Vi var inte många…

 1. Känns det bra att sluta i styrelsen?
  Vilka vackra blommor du fick!
  Här är det en fin kväll likaså igår hos sonen fast det skvalregnade på eftermiddagen. Vi satt nog ute till 21.30 igår kväll.
  Kram Inger

 2. Det var ju synd, att det inte blev bättre väder, när ni skulle sitta ute! Hoppas att det känns bra för dig att ha slutat sitta i styrelsen? Väldigt fina blommor fick du, i alla fall!
  Jag tycker att det verkar öka med antalet insjuknade i covid-19, inte bara på Gotland, utan i hela landet! Inte kan väl de ändrade res-reglerna redan ha slagit igenom?
  Må så gott, kram, Monica

  1. Det känns bra att sluta nu och överlåta jobbet åt andra. Blommorna blev jag väldigt glad för. Jag tror att ökningen beror på att man testar flera än man gjort tidigare. Och jag hoppas verkligen att det inte beror på att vi blivit rörligare och mer nonchalanta, för då ligger vi nog risigt till.
   Kram

 3. Du fick fina blommor som avtackning – och de har du säkert gjort dig förtjänt av!
  Önskar dig en ny fin dag!
  Kram

 4. Väldigt fina blommor! Du måste ha varit med i styrelsen i många år, för jag minns att du skrivit om det sen jag lärde känna dig har jag för mig. Kram

 5. Jättefina blommor…undrar om alla som insjuknar bor i visby, man ser lite över axeln vart man är på ön för man vet ju aldrig

 6. Din lunch såg läcker ut, helt i min smak!
  Håller med, det är inte alltid gynnsamt att höra vad andra säger. Jag har hörapparater men det hjälper inte om vinden blåser eller om den som pratar är otydlig.
  Skönt att få avgå ur styrelsen nu, kan jag tänka mig. Jag kommer inte att återuppta mitt kyrkvärdskap senare heller.
  Trevlig kväll, kram!

  1. Jag står ju på kö till hörcentralen och den kön var 6 mån innan coronan, så jag blir väl helt döv innan jag får någon hjälp.
   Kram

Kommentarsfältet är stängt.