Biltur/Läget 8 maj

Jag tog mig en liten biltur på förmiddagen och åkte först upp till kyrkogården i Fröjel med lite tulpaner till Åke i dag på hans namnsdag.

IMAG2482På hemvägen svängde jag in till Stenstugu, för jag hade för mig att Eva skulle jobba hemifrån, men då det verkade som om hon inte var hemma fortsatte jag till Bosse.

IMAG2484
Jag ville ju kolla bygget

När jag satt där och pratade med Carina och Bosse fick jag ett meddelande från Eva, hon var hemma och hade sett att jag varit på gården, så då åkte jag tillbaka till Stenstugu igen och fick en pratstund med henne och Claudio också.

IMAG2485
Lunchen inhandlade jag på Hamnkaféet och tog med hem.

Efter maten har jag vilat middag en stund i solstolen, men den utlovade värmen blev det inte så mycket av, så jag blev kall om ryggen efter ett tag, vilket gjorde att det blev inte så stor stund.avdelare42

Dagens läge på coronafronten enligt  Region Gotland

Publicerad 2020-05-08 14:30

TG-Laeger-28

Dagens rapport visar att ytterligare 2 personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19, vilket innebär att totalt 62 personer är konstaterat smittade på Gotland.

Två personer med covid-19 vårdas fortfarande på Visby lasarett, varav en på intensivvårdsavdelningen. Tre personer med bekräftad covid-19 har hittills avlidit på Gotland sedan i mars 2020.

Trevlig fortsättning på dagen!

21 reaktioner till “Biltur/Läget 8 maj

 1. En bra fredag så här långt! I gruvan serverades vi i dag panerad schnitzel med stekt delikatesspotatis, ärtor och rödvinssås så vi har förhoppningsvis ätit lika gott 😉

  Kram och god kväll!

 2. Du har varit på en lite utflykt och det brukar pigga upp. Har haft sol men kalla vindar .
  Kram

 3. Vilken trevlig dag du har haft och vilken god lunch det ser ut att vara! Här äter vi det lagade målet vid 19-tiden, så nu ska jag strax sätta igång med maten, det blir lasagne idag.
  Det bara fortsätter att komma in nya fall av covid-19, sakta men säkert.
  Vi får nog bereda oss på att vänta tills vaccinet kommer innan vi kan börja träffa folk igen!
  Ha en trevlig fredagskväll med Let’s dance!
  Kram, Monica

  1. Vi åt alltid vid 18-tiden, men sedan jag blev ensam äter jag huvudmålet mitt på dagen och tar bara något lätt på kvällen.
   Jag misstänker också att det här kommer att ta tid. Det tidigare pandemierna har löpt över 2 år och det tror jag att det här också kommer att göra.
   Kram

 4. En utflykt är bra, i sht om man känner sig ledsen och orolig, och det är ju inte konstigt som vi har det. Men bra att du fick träffa dina nära och maten såg god ut. Det är ännu viktigare med maten nu, tycker jag. Kram.

  1. Jag kände ett behov av att få träffa dem och se att de mår bra.
   Ja maten är viktig. Den är en källa till glädje och glädje behöver vi nu. Kram

 5. Det ser ut som du haft en trevlig dag … skönt att komma ut på en liten tur. Maten ser god ut!
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram

 6. Jag köper också mina patroner från InkClub och har aldrig tidigare haft problem. Men nu när jag har massor att skriva ut, då krånglar det…..
  Middagen såg god ut! Vi har faktiskt aldrig ätit nåt där, man kanske skulle testa att köpa hem som du har gjort.
  KRAM och TREVLIG HELG/Susie

  1. Det här var första gången jag köpte med hem, men tror att jag ska fortsätta med det då och då. I dag ser det ut att bli kanonväder 😆 Kram

 7. Det har inte blivit någon ordentlig värme här heller. Satt ute en stund igår med katterna, men går solen i moln blir det för kallt.
  Nu äter vi frukost, vi var vakna länge igår.
  Hoppas din lördag blir bra.
  Kram

 8. En god lunch är ju inte fel, bra om den är näringsrik också som din tycks ha varit.
  Blir aldrig lunch på mina vardagar, man hinner inte med det alltid tyvärr även om den är lagstadgad, en halvtimme tidigare hemgång fungerar det med 😉

  Ha det fint nu.

  1. Jag förstår att det är bättre med en snabb lunch och så få gå hem lite tidigare.
   Ha en fin helg!

 9. För det mesta äter jag huvudmålet på kvällen och lättare lunch mitt på dagen, men ibland gör jag tvärsom.
  Tråkigt med smittan på Gotland. Såg du hade länkat till er gotlandstidning, men jag kunde inte läsa artikeln, den var låst.
  Önskar dig en bra lördag, kram!

Kommentarer är stängda.