Dagens corona

Källa: Region Gotland – Publicerad 2020-04-06 lclock 14:49

TG-Laeger-28Ett nytt fall av covid-19 har konstaterats på Gotland idag den 6 april. Personen befinner sig isolerad i sitt hem. Detta innebär att vi totalt sett har 15 bekräftade fall med det nya coronaviruset på ön. Du som är 70 år eller äldre – stanna hemma.

För närvarande vårdas bara en person inneliggande på Visby lasarett, på IVA. Allt fler av de som konstaterats smittade är på väg att tillfriskna från covid-19.

 

13 reaktioner till “Dagens corona

 1. Usch visst känns det oroande och hemskt. Jag har försökt att inte tänka på det och vistats ute på sjön med brorsorna.Fiske på gång och man får passa på att vara ute en dag då det inte blåser så mycket. Våren är sakta på väg och jag försöker glädja mig åt det.

  1. Man får träffas och umgås utomhus och på behörigt avstånd från varandra. Och visst gläder även jag mig åt våren. ♠

 2. Ja, det är det vi får göra nu – stanna hemma. Trist, vi brukar ju alltid ha påskbuffé för barn och barnbarn, men i år får vi fira var för sig. Det går det också!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. I år firar vi påsk var och en på sitt håll. Blir det fint väder, så att man kan vara ute, kanske Eva och jag träffas och går en promenad eller nåt…
   Kram

 3. Glad Påsk från Norge där vi också stannar hemma och passar på att möta våren ute i naturen. Strandbesök på långfredagen hör traditionerna till och det kan vi fortsatt glädja oss åt även detta år. Här håller vi avstånd och får inte samlas i större grupper än 5 personer utanför familjen;) Sköt om er Sverige!

  1. Hoppas att vi alla får en fin påsk och att vi kan få träffas lite utomhus, på berhörigt avstånd i alla fall.
   Glad Påsk!

 4. Så skönt att några tillfrisknar. Det verkar som om många slås väldigt hårt av detta virus och ingen vill väl lida. Nä, jag håller mig ifrån allt, smitträdd.
  Trevlig tisdag, kram!

Kommentarer är stängda.