12 reaktioner till “Vårdpersonalen vädjar….

 1. Tänk att man ska behöva förklara och vädja till sina medmänniskor att de ska använda sitt sunda förnuft? Jag har min gamla pappa, bror och nära kära på en av Sveriges skidorter i norr och jag är så rädd att alla påskfirare ska dra med sig smittan från storstäderna. Bara att håla tummarna!

  1. Bor man på en turistort är nog risken ganska stor att man blir smittad. Jag hoppas att dina anhöriga är försiktiga! ♥

   1. Ja det är lite av problemet, på turistorter är det många bofasta som jobbar inom servicenäringen och de har liksom inget val😒

 2. Man får verkligen hoppas att budskapet går hem. Det borde ju inte vara så svårt att förstå det hela då det i stort sett inte skrivs om så mycket annat i dag.
  Har inte kommenterat förut så ska passa på att tacka för en trevligt blogg,
  hälsningar Lena

 3. Läste någonstans att det redan kommit många sommarstugeägare till sina boenden av torp och hus, i förhoppning om att faran ska vara över när de kommer hem igen.
  Att de själva utgör en risk till en redan utarmad landsbygd med nedmonterade sjukhus och i övrigt nedskuren sjukvård, tänker de inte på. Samhällets pågående utarmning av landsbygden kanske äntligen förstås av alla.
  Gotland borde vara ett exempel på att ingen smitta skulle behöva komma över alls. Men… globalisering i stort som smått … ?
  Bra videosnutt och ljudet var först vilseledande men till slut förstod (även) jag.
  🙂

  1. Det har kommit många fastlänningar till Gotland redan, så det blir nog ungefär som vanligt till helgen. Man får hålla sig ifrån samhället och häcka här på Odvalds. ♥

 4. Bra att du tar upp detta budskap!
  Något som egentligen inte skulle behövas säjas, men tyvärr finns det alltför många egoister, så jättebra att det tas upp! Flytta er geografiskt så lite som möjligt, enbart när det verkligen behövs!

Kommentarer är stängda.