Trevlig söndag!

I dag blåser det inte så mycket som det gjort den senaste tiden, men det har varit en kall natt och morgon och just nu har vi knappt två plusgrader. Det har varit soligt och fint på förmiddagen, men nu drar stora svarta moln in, så jag misstänker att det snart är slut på det fina vädret. IMAG2259_1I morse låg jag och funderade på att inte stiga upp alls, men så fick jag se att det var solsken, så då ”bröt jag mig upp” i alla fall. När jag morgonpysslat färdigt gick jag  ut på terrassen och stod där och funderade på att gå till förrådet och ta ut det lilla bordet och ett par stolar, men jag behärskade mig och avvaktar nog lite till. Jag behöver köpa nu dynor till plaststolarna, för de gamla var så fula och slitna, så jag kastade dem i höstas. Jag får nog ta en vända till Hemse i veckan som kommer.

IMAG2260

Nu när vi som är äldre ska hålla oss hemma så mycket som möjligt, minskar ju också tillfällena till träning.  Promenader i all ära, men det kan ju behövas något mer. På Region Gotlands hemsida finns Liv i Balans  , det är åtta filmer med träningstips med Ellinor Björkman. De är korta och inte speciellt komplicerade. Jag gick på balansträning för Ellinor på Vallemo för något år sedan, så jag känner igen en del. Jag har bestämt mig för att jag från och med i morgon ska börja följa dem. Om inte alla på en gång, så i alla fall några. Här kommer den första:

Dagens ordspråk:
Även en runristare kan hugga i sten.

12 reaktioner till “Trevlig söndag!

 1. Sol och ett riktigt härligt väder här!
  Det där var nyttiga rörelser, ska ta tag i dem också. Tack för info!
  Här vajar flaggan i topp för maken, Kenneth!
  Kram och ha en skön söndag!
  Inger

  1. Och jag har just kommit hem från en Klinterunda. En lite kortare variant, för jag var dum och tog ingen mössa på mig, så jag frös om huvudet.
   Kram

 2. Knopparna på din nya header känns vårlika. Idag har jag klippt gräset och städat lite i rabatterna. Blommorna piggar upp och så fint med träningsprogram.
  Kramar via bloggen är ok.

 3. Solsken här idag också och riktigt skönt på altanen! Här blev det ingen promenad idag, skulle nog behöva ditt träningsprogram, men fick inte fram filmen…
  Ha en skön kväll, kram, Monica

 4. Jag har haft fint väder, solat på balkongen och sen en långrunda. Klagar inte.
  Bra video med rörelser. Men klart, bästa vara vid havet och använda den fina stenen 😉
  Söndagskram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s