Nu blev den en ännu gladare måndag

Molnen skingrades igen och jag gav mig iväg ut trots blåsten. Jag kände att jag måste få lite frisk luft och jag hade ett par ärenden i dag också. Några SPF-medlemmar skulle få det nya programmet och så skulle jag ha porto till några brev.

Klockan var nästan tolv när jag kom hem, så jag satte omgående på en gryta ris och så gjorde jag en korvstroganoff som blev väldigt god. Lite sambal oelek kan sätta piff på det mesta. Jag hade precis ätit färdigt och plockat i ordning efter mig när det först smällde till i brevinkastet och sedan plingelingade  det på dörrklockan? Det var brevbäraren som räckte fram ett paket till mig när jag öppnade dörren. Vilken härlig överraskning!

Eva på Åland har kommit ihåg mig i år också till Alla Hjärtans dag. Inte gör det något att hjärtana kom några dagar för sent, de smakar säkert lika bra ändå. Eva på Åland är gift med Carinas kusin. Jag har besökt dem en gång på Brändö, som ligger långt ut i den Åländska skärgården och de har varit här på Gotland och bott på Stenstugu.

Åland har så vackra frimärken tycker jag.

Tack så hemskt mycket Eva!

17 reaktioner till “Nu blev den en ännu gladare måndag

 1. Vilken trevlig överraskning, den kan lysa upp den blåsigaste vinterdag!
  Korv Stroganoff (eller biff dito) är verkligen en god rätt, som jag också gör lite då och då. För mig blev det en kort promenad idag – det blåste för mycket!
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Så roligt! Frimärkena var verkligen vackra, här tycker jag ofta att de kunde vara lite skojigare även om jag inte skickar så många brev numer.

 3. Va mysigt och roligt att bli ihågkommen på hjärtansdagen!
  Vi fick ett kort i brevlådan på Alla hjärtans dag från goa vänner i Småland.
  Jag hade naturligtvis glömt att skicka till dem men ringde istället. De brukar alltid skicka och jag säjer varje år; nästa år får jag inte glömma!
  Kram Inger

 4. Så trevligt med en sån överraskning! Nu har måndagen blivit tisdag och jag hoppas den också blir bra!
  Kram

 5. Vilken fin och kärkommen överraskning du fick. Förstår att du blev glad.
  Det kan vara lite jobbigt att gå då det blåser motvind, känns inte särskilt skönt, men, det ska vara nyttigt.
  Håller med dig om Ålands frimärken.
  Kram!

Kommentarer är stängda.