Ny frisyr

Det tar visst aldrig slut med ”datajobbet” så är i årsmötestider och i dag har jag suttit och ”daterat” en hel del och på förmiddagen kom en ordförande Irma och hämtade några kopior av de justerade protokollen.

Goaste grannen Rut kom in med den här vackra bräkenbuketten till mig i eftermiddag

Det har annars varit en solig och ganska fin dag och efter lunch tog jag en promenad och lämnade  SPF:s program för år 2020 till några medlemmar som inte var med på årsmötet.

Vi har en ny frissa på Klinte, Johanna från Filippinerna, och när jag gick förbi där på hemvägen såg jag att hon hade öppet och då gick jag in till henne och klippte mig. Jag har varit så irriterade på det där halvlånga håret som det inte varit någon ordning på alls. Johanna klippte och klippte. Det blir för kort, tänkte jag. Det blir för kort! Men jag lät henne hållas  och nu är jag verkligen korthårig. När jag kom hem blötte jag håret och fönade till det och det blir säkert jättebra när det får växa till sig några veckor. Jag hade en granne på besök för en stund sedan och hon sa att det var jättesnyggt.

 

Dagens ordspråk:
Det är bättre att fråga och verka dum än att inte fråga och förbli det.

Ha en skön kväll!

9 reaktioner till “Ny frisyr

 1. Haha, jag har också varit och klippt mig idag, men jag gick till min vanliga frissa! Jag är så nöjd, skönt att få lite ordning på håret!
  Ordspråket idag är såå bra, precis så är det!
  Kram, Monica

 2. Jag är helt säker på att du blev fin i håret, eftersom jag vet hur bra du passar i kort hår.
  Jag behöver själv åka till frissan, trots att det känns som om jag nyss var där.
  Kram/Kicki

 3. Du håller dig verkligen sysselsatt 🙂
  Jag behöver också gå till frissan – just nu liknar jag mest ett skogstroll 🙂
  Ha en fin Alla Hjärtans Dag!
  Kram

 4. Det är alltid lite svårare när man går till en ny frissa, men som tur är så ordnar det ju sig när håret växt ut igen. Ha en trevlig Alla Hjärtans dag. Jag åker till Luxemburg i eftermiddag för Zoé fyller år i morgon. Kram

Kommentarer är stängda.