Frisk luft har ingen dött av

Solen skiner fortfarande, men det blåser som attan, det upptäckte jag när jag gav mig iväg på min förmiddagspromenad  och när jag kom ut på Donnersgatan och tog kursen upp mot Klinte kyrka ångrade jag mig nästan, men som sagt, lite frisk luft har ingen dött av, så jag fortsatte.

Jag hade tänkt gå runt Bönders, men kortade ner min promenad och genade över Wallins åkrar, så att jag kom ut i Vallekvior strax ovanför Vallegårdarna. Jag gick ju inte på åkrarna förstås, om nu någon trodde det, utan på en åkerväg.  Och det var inte bara vinden som fick mig att lämna landsvägen, för det var en hemsk trafik och otroligt slabbigt och otäckt när man hela tiden måste hålla sig precis vid vägrenen.

De vackra Vallegårdarna
När jag kom hem fick jag se de här snödropparna i en rabatt hos närmaste grannen.

Jag kom hem precis lagom till lunch (Ugnsgratinerad blomkål med ostsås och falukorv) och sedan har jag uppdaterat hemsidan för Italiens vänner Gotland och lämnat in ett referat på helagotland.se från SPF:s månadsmöte i måndags.

När jag har uppdaterat det här inlägget ska jag se de två sista avsnitten på säsong två av You.
Det börjar se kärvt ut för Joe Goldberg, men jag tror inte att jag behöver bekymra mig så mycket för honom, för nu ska säsong tre spelas in, så han måste ju överleva de här sista avsnitten av säsong två i alla fall.

Trevlig fortsättning på dagen!

 

17 reaktioner till “Frisk luft har ingen dött av

 1. Fortsatt +5 grader här, men betydligt mindre storm idag.
  Jag visste inte att You ska komma med en tredje säsong. Då får man ge sig till tåls.
  Den blev lite väl skruvad på slutet, men så är det väl ofta med dom serier som är bra från början.
  Kram Kicki

  1. Jag tycker att den varit lite skruvad hela tiden, men är glad att han tog livet av Beck, för henne blev jag enormt trött på. 😉
   Kram

 2. Dåligt med sol här, trots en riktigt fin soluppgång i morse, men termometern står på +6 grader ändå. Promenader är sköna, men inte så kul om det blåser för mycket …
  Ännu inga snödroppar eller vintergäck här – och inga ormögon heller, men de kommer nog vartefter 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

 3. Soligt och fint här och också lite blåsigt; kom just in efter min promenad. Ni har kommit längre än här med vårblommorna, varken vintergäck eller snödroppar blommar här än! Man kan bara ana det vita på snödropparna…
  Ha en fin fortsatt fredag, kram, Monica

 4. Här har vi haft sol hela dagen men någon promenad har jag inte hunnit med typiskt nog. Hoppas vädret håller i sig över helgen. Vårtecken börjar titta fram lite här och var och visst är det härligt!

  Kram

 5. Blåsten har försvunnit och solen har värmt hela dagen. Snödropparna är stora och en del växter visar sina små blad.
  Kram

 6. Du verkar ju ha fått vår fast man säger att både våren och sommaren hoppats över och att vi fått en tidig höst. Hoppas nu att inte alla vackra nlommor fryser om det blir kallt.
  Ha en fin fredagskväll! Jag ska på fest strax, vilar lite bara innan jag ska byta om.
  Kram

 7. När jag vaknade idag tyckte jag att det fattades något…det var så tyst… Det blåste ingenting, det var kav lugnt!
  Ha en fin helg!
  Kram Inger

Kommentarsfältet är stängt.