Gott slut och Gott nytt år!

Det är en vacker nyårsafton, så här på förmiddagen i alla fall. Vi har +6º och solsken, men tråkigt nog blåser det rätt mycket. Jag tror inte att jag går ut på någon promenad i dag, men igår kom jag iväg i alla fall och det var riktigt skönt. Jag gick den vanliga Klinterundan och hem genom skogen.

Solen började gå ner bakom talltopparna
Och ganska precis en timme senare såg himlen över Odvalds ut så här

Krister och Thomas har jag inte träffat i jul, för de har varit i Skåne, men i dag kommer de ut till mig på eftermiddagen och i kväll vakar jag in det nya året på Stenstugu.

Nu önskar jag alla bloggvänner och alla andra som tittar in här ett riktigt Gott Slut på 2019 och ett Gott Nytt År och samtidigt vill jag tacka för alla vänliga mail och alla kommentarer här i bloggen som jag fått ta emot under 2019.  Det är en källa till stor glädje och tillfredsställelse när jag märker att det finnas någon som bryr sig om och uppskattar det jag skriver. Visst gör jag till stor del för mitt eget höga nöjes skull, men den här responsen jag får är verkligen sporrande och får mig att vilja fortsätta blogga, trots att jag har hållit på nästan dagligen i 16 år nu. Jag hoppas att vi ska fortsätta att ha lika god kontakt under 2020, för jag har i alla fall inte tröttnat ännu!

Gott Nytt År!

30 reaktioner till “Gott slut och Gott nytt år!

 1. Tack för trevliga inlägg från det gångna året. Det är alltid lika trevligt att titta in på din blogg.

  Jag önskar dig/er ett gott slut och ett gott nytt år!

  Kram

 2. Tack för alla trevliga inlägg under året och nu ser vi fram emot det nya.
  Gott slut och gott nytt år önskar Anki och Minton

 3. Gott Nytt År Ingrid! Jag läser det mesta du skriver, men du skriver så ofta så att mina kommentarer inte riktigt ”hinner till”. Här är det blåsigt och temperaturen kryper ner mot noll. Vi fortsätter 2020! Sköt om dig! (PS hur lång är din Klinterunda?)

  1. Min Klinterunda är ca 3,5 km och brukar ta mig ungefär 40 minuter lite beroende på hur många foto- eller pratstopp jag gör.
   Kram

 4. Tack för en trevlig blogg. Jag har inte kommenterat förut trots att jag ofta tittar in här och läser. Nu passar jag på att säga att jag hoppas att du fortsätter dela din vardag med oss läsare och så önskas du ett riktigt Gott Nytt År!
  Hälsningar Lena

 5. Och jag är så glad för att du inte har tröttnat! Dina inlägg berikar mitt liv, du skriver så ledigt och fängslande! Tack för det!
  Ett riktigt Gott Nytt År hoppas jag att du får!
  Nyårskram, Monica

 6. Jag tycker att det är så roligt att jag har hittat dig här på bloggen och har fått lära känna dig. Det är intressant att följa dig och ditt liv.
  Tack för alla trevliga inlägg under året som har gått.
  Vill önska dig ett Gott Nytt År.
  Kram!

 7. Vill önska Ett Gott Nytt År och samtidigt tacka för alla fina inlägg Du har. Det är alltid lika trevligt att läsa Dina tankar, göranden och låtanden. Jag beundrar Dig för Din klarsynthet och ärlighet. Kram från Ann-Solveig

 8. Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig 🍀🍀
  Tack för din fina blogg, bock o kram.

  🍾🍾🍾🍾🙏

 9. Tack för alla trevliga inlägg om hur du har det på din ö och från dina resor. Alltid så roligt att läsa!
  God fortsättning på det nya året!
  Kram

Kommentarer är stängda.