Årskrönika över 2019 i ord och bild

Jag börjar med den i bild och om nu någon skulle undra över urvalet så är bilderna det första foto jag tagit respektive månad och jag har varit sträng och inte avvikit från den principen, även om en del av dem nog  har varit med i bloggen tidigare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sedan finns det en mera utförligt årskrönika över 2019 om någon skulle vara intresserad. Jag tror att jag gör dem mest för mig själv, för det är ett bra sätt att sammanfatta vad som hänt under ett år och många gånger är det mer än man tror. Under rubriken Årskrönikor har jag nu uppdaterat med år 2019.

Nu har det ljusnat ute och solen har till och med visat sig, så när jag fått i mig lite lunch ska jag ta en promenad. Ryggen gillade inte dammsugningen (det är därför jag sitter här i stället för att göra något vettigt), men en promenad, så att man får räta upp sig lite ordentligt, brukar hjälpa.

Ha en fin måndag!

19 reaktioner till “Årskrönika över 2019 i ord och bild

 1. Nu har jag suttit och njutit av dina vackra bilder i din bildkrönika och ska strax läsa den i ord! Jag gör någon sorts blandning och precis som du, så är det ju mest för mig själv, kul att ha att titta tillbaka på!
  Jag tycker, att det är jätteintressant att läsa om ditt år och minnas tillbaka!
  Om vi inte hörs mer innan årsskiftet, så ber jag att få önska dig ett riktigt Gott, friskt och roligt 2020!
  Nyårskram, Monica

 2. Alltid trevligt med dina bilder!
  Här har solen inte visat sig alls idag. Får se om januari blir lika grå. Är rätt trött på bristen på ljus nu.
  Ska läsa din årskrönika också naturligtvis.
  Ha en fin kväll!
  Kram

 3. Så fint med bilderna! I sht mars. Ett år hade jag bestämt att ta bild samma datum i månaden av vårt hus och sen visade det sig att jag glömt sätta film i kameran, då kom jag liksom av mig.

  1. Jag har haft månadsbilder i flera år, som jag tog av samma motiv, samma datum varje månad och samma tid på dagen. Man kanske skulle ta upp det igen?

   1. En god vän gjorde det för rätt många år sen och jag tyckte det blev en så fin tavla, för hon satte ihop alla bilder, men jag lyckades alltså inte 😁

 4. Så fin bildkavalkad över ditt 2019! Visst är det kul att sammanfatta året som gått. jag roade mig igår med att göra detta. Tänk så mycket man varit med om under dessa 365 dagar. Det mesta trevligheter, men också en del mindre trevliga.
  Fliten för min del på bloggen har gått lite upp och ner. Det är inte alltid tiden räcker – eller internet finns tillgängligt…
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år!
  Kram

 5. Så fiffigt att göra ett bildspel över året.
  Jag har inte läst din krönika än, men ska göra det nu,
  Jag ska nog försöka få till en själv idag. Jag gör den i så fall för att friska upp mitt eget minne av vad som hänt under året.
  Jag önskar dig ett friskt och bra 2020!
  Kram Kicki

  1. Tack detsamma Kicki!
   Visst skriver man de här sammanfattningarna över året som gott mest för sin egen skull. Det är väldigt praktiskt att ha dem att gå tillbaka i när minnet sviker.
   Kram

Kommentarer är stängda.