Julbord nr 3

Halvett kom Carina och Bosse och hämtade mig, för klockan ett hade vi beställt bord på Suderbys Herrgård. När vi kom fram hade redan barnbarnen och Krister och Thomas kommit och efter en stund kom Eva och Claudio också. Vi började med lite glöggmingel och sedan var det dags för att äta. Allt var lika trevligt och gott som när vi var där senast och deras dessert/godisbord var helt fantastiskt.

Jag hade kanske inte så mycket på mina tallrikar, för det finns begränsningar för hur mycket jag kan äta, men allt var väldigt gott och jag tycker att vi hade ett par trevliga timmar tillsammans och det var ett trevligt avbrott mitt i julstöket.

Ha en fin fortsättning på tredje advent!

16 reaktioner till “Julbord nr 3

 1. Så bra att ni var nöjda med maten. Själv hade jag fokuserat på desserterna. Inte det nyttigaste men väl det godaste!

  Kram och god kväll!

 2. Och det ser SÅ gott och fräscht ut alltihopa och jag blir SÅ sugen på julbord! Men jag får behärska mig tills julafton!
  Glömde kommentera i ditt förra inlägg: Så fin bonad du sydde när du bara var 11 år! Så roligt att du har den kvar! Jag har kvar en duk, som jag broderat, men det var ”ritat” på den var man skulle sy, minns jag.
  Ha en skön söndagskväll, kram, Monica

  1. I 10-årsåldern sydde jag en duk till pappa också, en röd stjärna med vita korsstygnsbroderier. Och även den finns kvar, men får inte vara framme, för den är så sliten och ful.
   Tack kvällen har varit behaglig i sällskap med gråtande amerikaner och så ett julnummer av Barnmorskorna på Eastend och nu väntar sängen.
   Kram

 3. Ser ut som att du hade mycket gott på tallrikarna. Man kan ju inte äta obegränsat. Även om det är frestande att äta för mycket.
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

 4. Absolut, lagom är bäst……på alla högtidsdagar utom julbord!!! För mig blir det då alltid lite för mycket julmat.
  Och mums så får det bli just p julaftonen.
  Kram

 5. Ser både trevligt och gott ut! Vi äter numer bara ett julbord och det är på julafton … så snart är det dags 🙂
  Ha en fin måndag!
  Kram

Kommentarsfältet är stängt.