Glad måndag 9 december

Jag tog en promenad till Konsum i förmiddags, för jag hade ingen jäst hemma och bestämde mig i morse för att baka lussekatter i dag. Det är bäst att passa på när lusten infinner sig, för ingen vet när den gör det nästa gång. Det kanske inte blir förrän till nästa jul, men nu står i alla fall en liten deg på jäsning och det är bara att hålla tummarna för att bullarna blir ätbara.

Glada färger på Klinteskolans parkeringsplats.
Jag blir glad varje gång jag får se de här söta mopparna.

Det är Carita som tycker att vi ska förgylla måndagen med en glad bild.

18 reaktioner till “Glad måndag 9 december

 1. Ja, lite glada färger behövs i detta gråväder! Här började dagen ganska fint, men blåsigt, men nu regnar det igen! Ja, jag är glad så länge det inte är halt!
  Ha en skön kväll, kram, Monica

 2. Läste tillbaka lite och fick mig ett gott skratt. Det där inlägget om ”fudge” var så himla bra! *fniss* Men det var också så att jag blev jättesugen på att koka knäck, eller kola, eller fudge. Har inte gjort det på minst 40 år!! Vi äter ju inte godis Rolle & jag. Fast ibland så kommer godissuget över oss och då blir det en sån där äckligt god chokladkula från Lindts – helst en med ljus eller vit choklad. Men det gäller att bara köpa varsin…en gång köpte vi en hel påse och det gick inte att sluta att äta förrän alla var slut. 😦
  KRAM/Susie

  1. Jag kan vara utan godis hur länge som helst, men har jag något är det ingen hejd på hur fort jag kan sätta i mig det. Jag gillar också Lindts chokladkulor.
   Kram

 3. Självklart blev dina bullar bra!
  Jag får nog baka en omgång lussebullar till, för vi har snart ätit upp dom jag gjorde för ett tag sen.
  Kram

Kommentarsfältet är stängt.