Decemberbarn nr 2

Möten hit och möten dit gjorde att jag inte lyckades samla ihop mig så mycket igår att det blev något blogginlägg. Jag ska inte skylla på tiden, utan det var koncentrationen som brast. Nu återstår lite skrivarbete här vid datorn med protokoll, julbrev och annat.

I dag har decemberbarn nr 2 årsdag, för två år och två dagar efter Eva kom en liten gosse som döptes till Bo, men alltid kallats för Bosse.

Grattis på årsdagen Bosse!

Det trista gråvädret är tillbaka, så idag tror jag att jag ska dra igång med julbaket.

Dagens ordspråk:
Människan lever inte av ord allen, trots att det ibland händer att hon får äta upp vad som sagts.

23 reaktioner till “Decemberbarn nr 2

  1. Du gör det bra som skriver mest varje dag Det är nog bara du som gör det av de bloggare jag följer. Ska du baka? Vad bakar du då? Jag bakar ingenting längre för det blir bara misslyckat.

    1. Nu gör det inte så mycket, men det var lite jobbigt när de var mindre och gick i skolan och man skulle ha födelsedagskalas med hela klasserna med bara en dags mellanrum.

  2. Bra när alla barn eller barnbarn fyller ungefär samtidigt. Då är det lätt att komma ihåg exakt hur gamla de är. Mina yngsta barnbarn fyller (ibland) i samma vecka i juli. Andra, femte och åttonde juli. Underbar bild du visar som header!
    Kram från Ingrid

  3. Grattis till födelsedagsbarnet. Du är duktig som kommer igång med julbaket. Skicka gärna upp lite doft från julbaket, hit till mig.
    Kram

Kommentarer är stängda.