Glad måndag 18 november

Bloggvännen Carita tycker att vi ska förgylla måndagarna med en bild och vem som vill kan vara med. Här kommer mitt förslag den här gråa och mulna novembermorgonen:

juli15 022
I dag piggar jag upp mig med en vacker sommarbild från Botaniska trädgården.

Dagens ordspråk:
Mötas och skiljas är livets gång, skiljas och mötas är hoppets sång.

Glad måndag!

22 reaktioner till “Glad måndag 18 november

 1. Åh, så vackert det är på sommaren! Nu är allt det borta och vi får leva i gråväder tills fram i mats. Men då gläder man sig desto mer! Jag är glad att vi har årstider med olika klimat.
  Ha en bra dag, Ingrid!
  Kram, Monica

  1. Visst har årstidsväxlingarna sin charm, men det är för mycket höst o vinter och på tok för lite vår och sommar. 😉
   Kram

 2. Vi satt nyss och pratade om att just nu kan man inte riktigt tänka att om ett halvår kanske man kan sitta ute i shorts (?) och det kommer att vara ljust ute. Jag håller helt med om att det är för lite vår och sommar. 🙂

 3. Jag gillar måndagar – vilket kommer sig av att när jag jobbade på apoteket så hade jag lediga måndagar! Och så jobbade jag bara halva dagar på onsdagar, men jättelänge på tisdagar och torsdagar. Och så jobbade man en gång i månaden på både lördagar & söndagar. Nu är man ledig jämt…..
  Igår var vi till Visby. Skulle ordna med blommor till en god väns begravning i Stenkyrka i morgon. Mycket sorgligt, även om vi nu i två år vetat hur sjuk hon varit – men man vill liksom inte acceptera det.
  KRAM/Susie

Kommentarsfältet är stängt.