29 reaktioner till “Smal som en vidja

 1. Du är ju smal fortfarande! Jag var lika smal som du i den åldern – det är jag INTE nu…
  Fina är ni tillsammans!
  Kram, Monica

   1. Jag läste nån löpsedel (tror jag) häromdagen om att äldre ska försöka lägga på sig lite grann, så det kan vara läge för en bakelse till kanske?

 2. Ungdomliga skönheter båda två! Skönheter var ni säkert hela ert liv tillsammans ❤
  Jag är ff smal men inte om midjan och mina 165 cm har sjunkit till 158, suck. Men en får va gla att en e som en e.
  Kram

  1. Det är tråkigt att se hur kroppen förändrats. Jag har aldrig varit lång och från 159 har jag krympt till 150 och det är ju bara för pluttigt.
   Kram

 3. Å, vilket fint kort på er båda, stiligt par!
  Mamma såg ut så där också, smal med getingmidja. Fattar inte hur midjan kunde bli så smal! Varken syrran eller jag har sett ut så…
  Kram och ha en fin helg (i dimma och dis)!
  Inger

  1. Jag var jättesmal om midjan. Åke nådde runt den med sina båda händer. Men sen kom barnen och nu är midjan helt försvunnen.
   Kram

 4. En härlig bild. Ni är så fina och din klänning är jättevacker … och som sagt, vilken midja 😉
  När är det taget? Någon gång på 60-talet … eller?

  1. Jag tror att det är taget 59 eller 60. Åke har ring, så vi är förlovade och det gjorde vi julen 1959 och kortet måste varit taget innan jag blev gravid med Eva på våren 1961.

   1. Det är några år sedan. Jag var inte född då (född dec -62). Men det är en fin och tidsenlig bild som man kan bli lite sentimental av. Det är trevligt att ha bilddokument från sin historia, och sentimentalitet hör till tidens gång. Foton är viktiga dokument som hjälper till när minnet sviker 🙂
    Kram ❤

    1. Det är jätteroligt att ha alla de där gamla fotona. Nu har vi samlat ihop dem på en molntjänst så att alla i släkten har tillgång till dem.
     Kram

 5. Vilket fint par ni var och vilken fantastisk midja ni hade. På foton av min mamma och faster har dom också så smala midjor. Inte är det så nu. Antingen är man jämnsmal eller så jämtjock.Klänningarna var också fina på den tiden

Kommentarsfältet är stängt.