Lördagspromenad

Jag har just kommit hem efter en ganska skön Klinterunda. Det är behagliga 8-9 plusgrader och alldeles vindstilla, men ett och annat regnstänk kom det, fast mest när jag gick genom skogen, för där droppade det från träden. Man får faktiskt gå lite försiktigt nu med tanke på lövhalka, men trottoarerna är rätt skapligt rena i alla fall.

 

De senaste kvällarna har jag suttit och sett en finsk kriminalserie på Netflix; Karppi, eller Deadwind, som den heter på engelska. Än så länge finns det bara en säsong av den, men nr 2 lär ska komma snart. Nu måste jag försöka hitta något nytt att fördriva kvällarna med, men det ska nog ordna sig. Lördagskvällen är i alla fall klar, för då håller jag mig till Svt1, som bjuder på Robins och Andra åket och skulle jag inte vara sömnig nog när det är slut, blir jag det definitivt om ser Killing Eve också.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

12 reaktioner till “Lördagspromenad

 1. Du är duktig, som ger dig ut på promenad trots vädret! Själv har jag inte gett mig ut idag… Ja, man får gå försiktigt nu, multnande, blöta löv är nog så hala!
  Jag har börjat se ”Hjärtats vägar” på kvällarna nu, tack vare ditt tips! Tack för det, det är ju en lite småmysig serie.
  Ha en skön lördagskväll, kram, Monica

 2. Du är duktig som promenerar utan hund. Vi har också massor med löv som dom kört sönder med gräsklipparen. Detta innebär att både jag och Minton drar in en brun gröt.
  Kram

  1. Det är bra att klippa sönder löven, men jag kan tänka mig att det blir geggigt nu när det är regnigt.
   Hoppas att ni får en skön söndag!
   Kram

 3. Jag tittar på Farliga beroenden. Men det är ingen riktig fart på den. Killing Eve är rätt trist, men jag följer den givetvis. Innan vi där är ju rätt okej, men jag orka inte stanna uppe till 02 för att se nästa avsnitt. Det får bli imorgon.
  Ha det gott!
  Kram

 4. Vi har haft regn i två dagar nu. Det gör mig inte så mycket, för jag känner att jag gärna tar det lugnt då jag är hemma efter en operation. Inget farligt, men det gör mig lite ”dämpad” så att säga 😉
  En del TV-tittande har det blivit förstås. Har ju varit hemma sedan i onsdags, och måste ju sysselsätta mig med något. Jag har tittat på Outlander (Netflix). Den 4:e säsongen blev tillgänglig i veckan och jag har redan sett igenom den. Eftersom jag läst böckerna är det extra kul.
  Önskar dig en fortsatt skön helg!

  1. I år är verkligen november en riktigt grå och trist månad. Det är regn här i dag igen.
   Tack för tipset om Outlander, den serien har jag inte sett, så jag ger mig kanske på den.
   Ha en fin helg du också Lollo!

 5. Vilken vacker bild på stentrappan!!
  Nu gäller det passa sig för halka. Fått bilder från bägge barnen idag, där barnbarnen har kul i den lilla snön som fallit. Halkan är det roligas baksida!

Kommentarer är stängda.