Julbordet??

Det är en grå och blöt lördag och tråkiga nyheter gör ju sitt till för att det ska kännas dystert. Igår gick jag ut på en promenad trots tråkvädret. Inte var det speciellt skönt, men jag försöker lyda Anders Hansens råd att röra på mig även om det tar emot. Få se om jag övervinner latmasken i dag också?

Har du läst om Warfsholm? Den frågan fick jag via ett sms från vår SPF-ordförande igår kväll. Nej, det hade jag inte gjort och fattade först inte vad hon menade. Vi har haft planer på att ha vår påskfest där (SPF alltså), så jag trodde att det hade något med det att göra och det hade det i och för sig också, för när jag kollade på helagotland.se fick jag se att Warfsholms driftsbolag begärt sig i konkurs. Så ledsamt!

Hur blir det nu med vårt julbord? I en artikel i GA i dag säger Sanna Göthman att hon ska försöka hjälpa konkursförvaltaren att hitta en ny operatör och att hon inte gett upp hoppet om att de bokade julborden blir av liksom sommarens bröllop, men jag vet inte vad man ska tro om det egentligen.

Dagens ordspråk:
Optimisten tror att den värld vi nu lever i är den bästa möjliga, och pessimisten fruktar att det är sant.

14 reaktioner till “Julbordet??

 1. Så tråkigt med konkursen men jag hoppas det löser sej. Idag vill jag göra som Minton krypa ner i sängen och bara sov. Det är mörkt med duggregn så det blir inga längre promenader idag.
  Ha en fin lördag

 2. Gillar inte konkursen – men ditt inlägg förstås.
  Tråkväder är det och latmasken ska övervinnas varje dag.
  I dag har jag dammsugit lite extra noga.
  Kram!

 3. Åh, jag hoppas verkligen, att det fina stället hittar några nya, som kan driva det! Finns det något annat ställe i närheten, där ni annars kan äta julbord?
  Här är det också grått och duggregn idag, vi får se om det blir någon promenad…
  Ha en bra dag, kram, Monica

  1. Nej, det finns inget mera ställe i Klintehamn, utan då är det Visby som gäller.
   Jag har just kommit hem efter en skön promenad. Ett och annat regnstänk har det kommit, men inte alls mycket.
   Kram

 4. Ååhh så tråkigt! Hoppas det löser sig med julbordet!
  En riktig gråvädersdag här också, men jag har gått en runda ändå …
  Kram

 5. Hoppas att ni får ert julbord i alla fall. Här har vi julbord på Håsjögården den 7-de och troligen har pro också julbord. Få se på vilket jag går. Jag vill bara äta ett för annars lessnar jag på att göra julmat hemma. I år blir vi inte många till jul men sonen kommer och kanske fler. Jag vet inte än

  1. Jag har bokat av julbordet på Warfsholm och ska boka på en annan restaurang i morgon. Hoppas att det kommer att funka.

 6. Ni bör nog ha en reservplan! Inte så lätt förstås…..om det nu inte finns fler julbordsställen……där det inte är för sent att boka?
  Kram

Kommentarer är stängda.