Glad måndag 21 oktober

Dimman ligger tät över Odvalds den här måndagsmorgonen, ungefär som på bilden i headern. Jag vaknade tidigt, var uppe på toa en vända, gick ut i köket och drack ett glas vatten och kröp ner under täcket igen. Då dök det upp en fundering – nu drack jag ju kranvatten – tänk om jag får ont i magen?! Härom natten tänkte jag på att jag måste kolla om de satt in någon flaska dricksvatten i kylskåpet och var skulle jag få tag i någon frukost, för det hade jag ju inte betalat för? Förvirringen är total! Det verkar som om jag borde hålla mig hemma i fortsättningen.

Så var det Glad måndag och den som håller i det temat är bloggvännen Carita och vem som vill kan vara med och förgylla måndagen med en bild!

Här kommer ett foto på en som gladde oss många gånger; keeshonden Ludde och i dag är det hans födelsedag. Han var född 2001 och han blev 14 år.

 

Dagens ordspråk:
Den late går så långsamt att fattigdomen snart kommer ikapp honom.

17 reaktioner till “Glad måndag 21 oktober

 1. Att vi kan dricka vatten ur kranen är verkligen något att vara glad för. Rent vatten är livsnödvändigt.
  Fin vovve! Förstår att du minns honom med glädje.
  Min måndag har börjat i lathetens tecken. Men jag tror inte det gör varken till eller från i portmonnän.
  Ha en fin måndag!
  Kram

 2. Är det dålig service nu när du är hemma? Ingen som ser till att ställa in en flaska kallt vatten i kylen åt dig?! Det var dålig service. Du får hota personalen med att om de inte bäddar, städar och fyller på i kylskåpet så ska du klaga på dem så alla får veta! Ta upp det med eran ordförande, så det blir en punkt på nästa styrelsemöte. Någon jäkla ordning ska det väl vara!
  Kram

 3. För oss här i Norden är friskt vatten så självklart. Något vi ska vara glada över 😀
  Jag blev också glad över att se kortet på den fina vovven. Jag blir alltid varm i hjärtat av hundar och katter.
  Kram!

 4. Haha, nu känner jag igen mig igen! Så där kan jag också vara en tid efter att vi har kommit hem från en resa! Men så var jag inte förr, så jag borde nog också stanna kvar hemma.
  Lite soldis här idag, 12 grader varmt, så det får bli lite mer nerklippning av vissna växter idag. Man får ta ett litet tag varje dag, orken är inte så stor längre…
  Ha en fin måndag, kram, Monica

  1. Jag tänker på alla gamla som av olika själ blir flyttade på! Inte undra på att de blir förvirrade när en vecka på Sicilien kan få mig att reagera på det här sättet.
   Kram

 5. Ibland kan det bli lite förvirrat minsann. Här var det fint väder igår så jag var ute hela dagen men annars har det varit dimma och nu ser jag att det kommit lite snö inatt men bara lite.

Kommentarer är stängda.