Vilket nattsudd!

Det regnar lite lätt i dag, så det var tur att jag utnyttjade den fina lördagseftermiddagen på rätt sätt, för det blev faktiskt ganska fint väder igår även om solen lyste väldigt blekt.

Jag klippte gräset och sedan fixade jag till rabatten med höstanemonerna, tömde de sista krukorna och tog in alla redskap i förrådet när jag var färdigt.

Den här sliderankan har stått på baksidan i sommar, men nu har jag flyttat in den i kökshörnan. Få se om den vill övervintra där, men den klarade ju förra vintern, så varför inte.

Nu är höstbruket klart och det återstår bara att ta vara på pelargoniorna när de fått mogna av lite och så att  städa  förrådet förstås. Där är det ett förfärligt rumraj just nu.

Igår kväll satt jag och såg på Så mycket bättre och det är flera år sedan jag tittade på det programmet, men upplägget att bjuda in de gamla artisterna är ganska kul tycker jag och så var ju Petter med och honom är jag svag för. Han var totalt okänd för mig när jag såg honom i det här programmet i tredje avsnittet år 2010, men jag föll för honom direkt.

Sedan hamnade jag på SVT1 och där gav de en film om Ray Charles, en pianist och sångare som man ju varit mer eller mindre uppvuxen med. Jag skulle bara se början, men satt där tills filmen var slut. Vilket nattsudd! Jag kom inte i säng förrän klockan var nästan halvett. När jag la huvudet på kudden tänkte jag att det skulle bli svårt att somna, för det kan var så när man kommer för sent i säng, men icke. Det var inga problem alls!

Dagens ordspråk:
Det är inte lätt att köpa havre av gåsen och korv av hunden.

Trevlig söndag!

24 reaktioner till “Vilket nattsudd!

 1. Nattsudd blev det för mig också, först för att jag tittade på Så mycket bättre (och vi i Finland ligger en timme före er i Sverige) … och sedan började jag titta på mordprogram på kanalen TLC.

 2. Igår lade jag mig faktiskt riktigt i tid och lyssnade på en bok och somnade så gott. Helt missat TV men så är det när jag ingen TV-tidning har. Jag kan se på nätet tv.nu men glömmer av det.
  Solig kram!

 3. Jag tycker att ”Så mycket bättre” är ett trevligt program och denna gång har de verkligen valt ut bra artister. Dessutom artister som man känner till vilket jag föredrar.

  Kram och ha en härlig söndag!

  1. Jag håller helt med dig i år är det bra artister. De senaste åren har det varit några som intresserat mig i alla fall.
   Ha en fin söndag du också!
   Kram

 4. Jag uppskattade också Så mycket bättre, även om jag inte gillar nån mer än nån annan. Det kanske skulle vara Jill Jonsson i så fall.
  Kram/Kicki

 5. Jag glömde bort Så mycket bättre fastän jag bestämt mig för att se programmet. Får kolla på det i efterhand. Jag gillar blandningen av artister. Även om inte alla är mina favoriter så gör de ändå bra ifrån sig i det här programmet. Kram

 6. Oj, oj, är du redan klar med ”höstbruket”! Här har vi knappt börjat, men vi klippte också gräset igår, skönt, för det regnade inatt. Men vi har massor av löv på våra björkar, så det blir många vändor till med gräsklipparen!
  Nattsuddare är jag alltid, även om det inte är något på TV, som håller mig uppe…
  Ha det så bra, kram, Monica

  1. Jag har ju så litet, så det är gjort i ett nafs egentligen.
   Jag har ju blivit lite nattsuddare med åren, men vid halvelva-tiden går jag normalt i säng.
   Kram

 7. Jag var urtrött efter en social dag med ett styrelsemöte på finska och pratiga tågresor på två timmar var (de gick nog på svenska) dit och därifrån, samt finskt pladder med en obekant i bussen sista biten, på en timme… Så jag såg inte programmet om Ray Charles till slut, hjärnan tog bara inte emot. Gillade alltid hans musik, även om doar-flickorna känns lite ”löjliga” i dagens perspektiv…

 8. Kikade också på ”Så mycket bättre” och det var som vanligt en trevlig stund även om upplägget var annorlunda då det är tioårsjubileum.
  Undrar likt nån kvällstidning om det finns underlag för fler säsonger?

  Ha en skön kväll nu.

 9. Nu är jag hemma hos katterna igen. Så skönt! Har haft det bra, men nu behöver jag vila.
  Det är knappast lätt att köpa mjukmat av katterna heller. De beter sig som en utsvulten vargflock när jag serverar dem.
  Sov gott!
  Kram

 10. Skönt att höstjobbet i trädgården är avklarat!
  Här gjordes det för ett par veckor sedan. Tur det för nu är det nästan 14 minusgrader ute. Ska det vara så kallt behöver snön komma innan tjälen går för långt ner i jorden och tar död på växtligheten i rabatterna.
  Ha det gott 🙂

 11. Missade programmet, men tänker se det på Play – bra artister är det i alla fall!
  Önskar dig en fin måndag!
  Kram

Kommentarsfältet är stängt.