På plats på Villa Giardini

Så sitter jag här på Villa Giardini igen och gungar. Jag känner alltid av de här resdagarna. Åker jag buss vibrerar hotellgolvet första natten och i eftermiddag har jag sviter efter en sällsynt guppig inflygning, men det går över. I morgon är jag fit for fight igen. Det är mulet, men varmt och skönt. Resan gick bra (förutom inflygningen och landningen då) och jag hamnade näst längst bak tillsammans med ett trevligt par. Medvind hade vi också, så flygresan tog bara 2 tim o 55 min.

Du vill väl bo där du brukar, sa Birgitta när vi checkade in. Pilen visar min balkong.


När jag hade packat upp gick jag ut till baren och beställde lite att äta; Bruschette och ett glas vitt vin fick det bli. Jag hade inte beställt någon mat på flyget utan nöjde mig med lite snacks, så jag var verkligen lite sugen. Den här baren är alldeles ny, så det är första gången jag ser den. Där serverar man frukost, lunch och middag och menyn ser riktigt lockande ut. Man kan också beställa pizza där och ta med sig om man skulle önska det.

När jag satt där kom det några bekanta och slog sig ner och när jag ätit färdigt fick jag agera guide och visade dem var La Conchiglia ligger, där ska morgondagens informationsmöte går av stapel och så gick vi till Supermercadon och handlade. Nu är de på sina rum och vilar, men vi ska träffas vid 19-tiden och gå ut och äta.

Hoppas att det blir skapligt väder i morgon, fast Klart.se säger 38,5 mm, så det kanske blir en hotelldag. Man får ta det som det kommer!

Ha det så gott!

27 reaktioner till “På plats på Villa Giardini

 1. Så skönt att resan gick bra trots den guppiga inflygningen. Trevligt att hotellet har en bar och att även frukost kan erbjudas. Det tror jag att många uppskattar. Nu håller jag en tumme för att prognosen har fel.

  Kram

 2. Åh vad härligt för dig att vara på plats. Blev det spontanträff med bekanta eller visste ni om varandra att ni skulle vara där samtidigt.
  Ser fint ut där du är. Har du bokat in några utflykter? Är det två veckor du ska vara där? I så fall lär du hinna med massor av fint väder även om det oturligt nog blir regn i morgon.
  Ha nu en riktigt trevlig tid där……fniss, tänk inte på oss bloggvänner inte, för vi är inte ett dugg avundsjuka, fniss (bara till 99,9% ungefär). Njut och ha roligt.
  Kram

 3. Hälsa till sällskapet, hoppas på en trevlig kväll och vecka.
  Kram Ann-Marie o Baxter

  1. Vi hade en riktigt trevlig kväll på La Spelonca. Kocken var sjuk, så vi fick nöja oss med pizza, men det gick bra det också.
   Kram

 4. Skönt att vara på plats kan jag tänka mig. Hoppas vädret blir skapligt under din vistelse. Av bilderna att döma är du på en mysig plats. Kram

 5. Jobbigt med en guppig inflygning – start och landning gillar jag inte. Hoppas att du slipper gung-känslan till i morgon!
  Kul att du redan har hittat bekanta och får sällskap till middagen! Det brukar du alltid göra, tycker jag! Härligt!
  Hoppas att ni slipper regnet imorgon, kram, Monica

 6. Hoppas att du får fint väder så du kan vara ute och njuta av solen. Blir det regn får du väl vara inne och äta en massa god mat för det finns det ju massor av i Italien. Frukten och glassen som smakar så mycket mer tex. Ha det riktigt skönt. Ser fram emot bilder

 7. Åh, så trevligt det ser ut! Gott att vara på plats! Ja, vädret går ju inte att påverka… det blir som det blir. Det finns alltid något att göra ändå. Sällskap har du ju!
  Må så jättegott!
  Kram Gunilla

Kommentarer är stängda.