I dag firar vi….

GAETANO

som fyller trettio år. Ett fyrfaldigt lever för honom: Hurra, hurra, hurra, hurra!

I kväll blir det festligheter på Stenstugu och presenten ligger inslagen och redo.

Det är en solig och fina lördag,men det har varit kallt i natt och taken var vita av frost när jag kom upp vid åttatiden. Det var tur att jag tog in begonian i går kväll så den räddade jag i alla fall. Min termometer visar att det varit -1º, så pelargoniorna har klarat sig, men dahliorna ser väldigt trötta ut. Jag borde väl ut och röja, men jag får se hur dagen utvecklar sig. Jag vill ju inte ställa till med några ryggproblem bara ett par dagar innan jag ska åka till Sicilien.

Igår var jag på Kupan och köpte några pocketböcker, på Konsum köpte jag ett par veckotidningar, så att jag har några kryss att roa mig med, passet är kontrollerat, biljetten utskriven och evrosarna och sjukförsäkringskortet ligger i den röda reseplånboken. Jag är på G!

Dagens ordspråk:
När det inte kommer som man vill, får man ta det som det kommer.

18 reaktioner till “I dag firar vi….

 1. Redan 30 år. Oj.
  Vi har också haft kallt i natt, det var – 2,6 när jag tittade vid 8-tiden i morse, men solen skiner och vi kommer nog iväg på en skogstur med hundar och svampkorg.
  Kram/Kicki

 2. Vilken gullig pojke och snygg ung man. Tänk att du snart ska fara iväg till Italien. Jag är rent avundsjuk när man sitter här med 5 grader kallt och snålblåst. Ha det så härligt och ät all god mat och njut i solen och bada och ha det skönt.

 3. Så ni har frost där ute på ön också. Här har det frusit till ordentligt nu.
  Har gjort alla måstegrejer i trädgården = minimalt.
  Gillar inte alls att städa bort sommaren men vissa saker är nödvändigt. Som att ta in trädgårdsmöblerna och sätta ut delar av fågelrestaurangen.
  Så härligt med en resa till Italien just nu!
  Kram – och ha det så gott i värmen 🙂

 4. Ja, nu är det kyligt! Grattis till det fina barnbarnet!
  Vad härligt att komma till Italien. Längtar dit lite, faktiskt. Två gånger i mitt liv har jag varit där och det är åratal sedan, ojoj.
  Trevlig resa, säger jag redan nu! 😀
  Kram, Gerd

 5. Grattis till Gaetano och hans tredje nolla! Tiden den går.
  Du verkar ha kontroll på det mesta så jag förmodar att resan inte är så långt borta.

  Kram och ha en fin lördag!

 6. Efter några timmars jobb i växthuset så börjar allt bli klart för vintern. Känns otroligt trist och extremt tidigt. Tittade på bilder från oktober 2018 och där gick man omkring i bara tröjor och solen värmde och var skön – nu är man redan påbyltad som om det vore vinter. Igår kväll nar jag gick ut med Santos stod jag länge och funderade på om jag skulle sätta på mig vinterjackan, men tyckte själv att jag var lite fånig – men det skulle jag ha gjort. Det var bara +2 grader…..
  KRAM och GRATTIS till Gaetano! /Susie

  1. Ja, det är fasligt så kallt det blev. Jag har också varit ute i dag och dahliorna är nedklippta men inte uppgrävda ännu. Det får vara tills jag kommer hem och kan få sätta ner lite lökar på samma gång.
   Tack! Kram

 7. Här har nog också varit minus. Jag hade 0-gradigt när jag gick upp i morse.
  Skönt för dig med en resa till värmen!
  Klockan är mycket så jag önskar dig godnatt och sov gott.
  Kram

 8. Så fin han är, ditt barnbarn. Ja tänk så skönt att åka åka till Italien och få lite värme igen.
  Har inte varit så mycket i Italien själv. Men Toscana ett par gånger i alla fall.
  Kram

 9. Grattis i efterhand till din dotterson Gaeteno! 30 år! Vårt äldsta barnbarn Josefin är 28 och i februari väntar hon vårt första barnbarnsbarn!
  Kram, Monica

  1. Jag väntar ju ännu på att de här italienska gossarna ska känna sitt ansvar för att föra släkten vidare och ge mig barnbarnsbarn. 😉
   Kram

Kommentarsfältet är stängt.