En avslagen höstmarknad

Halvtvå lämnade regnområdet Klintehamn och då gav jag mig iväg ner till marknadsområdet. Det duggade ännu litet när jag gick hemifrån, men vid tvåtiden skingrades molnen och solen börja skina.

Det var rätt mycket folk, men glest med stånd och många var tomma och obemannade. Inte fanns det några strumpförsäljare och disktrasorna lyste också med sin frånvaro, men lite handlade jag i alla fall. Bland annat godis och en toscatårta.

Det var onekligen en rätt avslagen tillställning, men folk såg ganska glada ut i alla fall. Det är alltid trevlig att träffa bekanta. Jag blev inte så långvarig och när jag kom hem kunde jag konstatera att vi fått nästan 20 mm regn. Och nu mulnar det igen…..

Ha en skön fortsättning på helgen!

14 reaktioner till “En avslagen höstmarknad

 1. Så synd att vädret tydligen gjorde att det var glest med både folk bakom och framför diskarna! Men du fick ju med dig lite godis, som du kan njuta av ikväll!
  Må så gott, kram, Monica

 2. Trist med vädret men det rår vi inte över. Dock är det retfullt just när det är ett evenemang på gång…

  Kram och god kväll!

 3. JissesAmalia! Marknad har jag nog inte varit på sedan barnen blev tillräckligt stora att få g på egen hand. Alltså sedan början på 90-talet. Kanske jag ska gå på den i år? Första onsdagen i oktober.
  Kram

  1. Här är det alltid sista lördagen i september och när jag var barn- och ungdom var det hela sista helgen, för då började festligheterna redan på fredagen, kulmen var på lördagen då det även var dans på kvällen och söndagen ägnades åt familjenöjen.
   Kram

 4. Så tråkigt med vädret … men trevligt att träffa vänner för en pratstund – och regnet behövs!
  Ha en fin söndag!
  Kram

Kommentarsfältet är stängt.