Fröjel Resort

Det har regnat en skvätt i natt och jag tömde ut 2 mm ur regnmätaren i morse. I dag är det mulet, men solen bryter igenom molnen då och då. Få se om jag tar en promenad efter lunch, eller om jag ska lyssna på Jill Johnsson. Jag har inte riktigt bestämt mig!

Det blev en glad och trevlig kväll igår på Fröjel Resort med god mat och goda viner. Alf Birkeland berättade om bådadera och presenterade också det nya konceptet Island Brothers Winetravels

Aktuellt nu i höst är en resa till Sicilien 8 – 15 oktober som går med direktflyg från Visby till Catania. Priset på resan kanske kan tyckas som högt, men man verkar få mycket för pengarna. Alla som varit ute och rest vet hur mycket det kostar när man ska boka på utflykter. Här ingår det mesta. Programmet finns HÄR.

Många glas blir det när man är på vinprovning och jag tyckte nästan att vi fick generöst mycket i dem, med tanke på antalet, men kvällen blev ganska lång, så jag hade inga problem att ta mig från bilen och in när Eva och Claudio släppte av mig vid 10-tiden, men då vinglade jag omgående i säng.

Tack Eva och Bosse!

Dagens ordspråk:
Man ska inte kasta sten, när man sitter i glashus.

16 reaktioner till “Fröjel Resort

 1. Haha, jag kan riktigt se hur du vinglar in frampå kvällen! Nej, det tror jag förstås inte att du gjorde, men det lät som en riktigt trevlig kväll!
  Vilken härlig resa du har bokat! Håller med om att det lät dyrt, men man får ju mycket för pengarna! Vi ska åka till Kreta 29 sept till 6 okt, så vi hinner precis hem tills du ska åka!
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Kramar, Monica

  1. Jag har inte bokat någon resa ännu. Jag kan inte riktigt bestämt mig för om jag ska åka och i så fall vilket upplägg jag ska välja.
   Hoppas att du också har en skön söndag!
   Kram

 2. Vilket trevlig koncept. Så roligt att maten och drycken blev till belåtenhet. Då blir det kanske en resa till Sicilien då? Annars brukar du väl åka till Kanarieöarna någon gång under vintern…

  Kram

 3. Har aldrig varit på Sicilien, men det låter väldigt trevligt och innehållsrikt. Oavsett hur du gör till slut, så är det fint att ha något att se fram emot. Hösten blir lite lättare då, tycker jag. Fast i år går det inte här, men om du åker så får vi säkert fina bilder!

 4. Ser ut som en trevlig vinprovning! Sicilien låter som ett trevligt resmål – får se hur det blir … om du åker dit eller inte 🙂
  Kram

 5. Så gott och trevligt det låter. Inte tycker jag att den resan verkar vara speciellt dyr. Inte om jag jämför med andra liknade resor.
  Hoppas du har en skön söndagskväll. Jag ska titta på ännu ett avsnitt av Kommissarie Banks. Jag har bara hunnit med första avsnittet ännu.
  Kram

  1. Jag har sett Banks på svt1 i kväll. Det är så behagligt på söndagarna när man kan få se på ettan hela kvällen. Jag avslutade med Ondskans kyrka och nu är det läggdags.
   Kram

Kommentarer är stängda.