Lördagsgäster – Sommar i P1 med Måns Möller

Det var lite mulet i morse, men det blev en riktigt fin lördag med behaglig temperatur runt 20º och hyfsat svaga vindar. En liten regnskur hade det kommit på morgonsidan, så det var fortfarande vått ute på asfalten när jag kom upp och plastslangen från stupröret på baksidan hade rullat ut sig. I regnmätaren var det dock inte mer än lite fuktigt, men bättre det än ingenting.

Jag hade en del att pyssla med på förmiddagen, för Krister o Thomas skulle komma hit på lunch. Vi satt i köket och åt, men när det var dags för kaffe flyttade vi ut.

Krister o Thomas

När de åkt tillbaka till civilisationen, tänkte jag först ta vara på disken, men i stället flyttade jag ut solstolen på gräsmattan och la mig där en stund. Inte för att jag var speciellt utmattad, utan bara för att det var så väldigt skönt väder och där låg jag tills skuggan från huset skymde solen.

Då gick jag in i köket och röjde upp och var ute i soprummet med lite skräp och sedan satte jag mig vid köksbordet för att lyssna i efterhand på Måns Möller, dagens sommarvärd, men det blev inte så långvarigt. Hans hetsiga sätt och hoppandet från det ena till det andra gjorde att jag stängde av radion efter en halvtimme. Han pratade om sin autistiske son och det var i och för sig rörande, men han har ju gjort en hel show om just honom, så varför ta upp det igen? Varav hjärtat är fullt talar munnen brukar man säga. Kanske var det därför? Men vad hade en intervjun med hans tränare i programmet att göra? Neeej!

Dagens ordspråk:
Erfarenhet utan lärdom är bättre än lärdom utan erfarenhet.

18 reaktioner till “Lördagsgäster – Sommar i P1 med Måns Möller

 1. Det låter som en mysig dag för dig med bästa sällskapet till lunch!
  Jag började lyssna till Måns Möller, men sen ringde vår yngsta dotter och när jag pratat med henne en bra stund, så kom mellandottern på väg ner för att bada och så gick jag med dom ner. Det blev en skön eftermiddag på stranden med flera bad i stället!
  Men jag n´missade tydligen ingenting med Måns Möller.
  En härlig, solig dag med 25 grader i skuggan!
  Ha en skön lördagskväll, kram, Monica

 2. Jamen det var väl trevligt med lite lunch/fikagäster. Såg så mysigt ut på fotot, med din uteplats. Det är väl ganska insynsskyddat också?
  Ja idag också har det varit soligt och fint. Fast inte minsta lilla regndroppe här – som vanligt.
  Kram

  1. Ja, uteplatsen ligger bra till, men visst passerar folk förbi där så direkt insynsskyddat kan man inte säga att det är.
   Kram

 3. Måns är ju som han är…lite småjobbig grabb känner jag ibland men man kan ju inte gilla alla hela tiden antar jag.
  Men fint väder hade du iallafall…ganska lyckat här idag med fast jag har ingen solstol 😉

  Alltid trevligt med fika….ha det bäst.

  1. Nej, visst är det så att man inte kan gilla alla, men det skulle ju var konstigt om det vore så. Men det finns något för alla smakriktningar tycker jag.
   Ha det så bra själv!

 4. Du har haft en fin dag med lagom väder. Vi har haft sol ibland sedan åska och regn men framåt kvällen blev det fint igen.

 5. Trevligt med lunchsällskap och fint att kunna sitta ute i solen. Har ni inga bromsar mygg och knott hos dig? Här blir man biten så fort man sätter sig och speciellt när man badar.

  1. Mitt på dagen går det bra även att sitta i skuggan. Gossarna påstod sig ha sett en mygga, men jag tror ingen blev stucken.

 6. Så trevligt med besök av sonen och hans sambo! Sitta ute är alltid skönt men här stör tyvärr myggen…

  Kram och ha en fin söndag!

 7. Trevligt det du skrev om personal som ger sig tid till samtal. Min närbutik är ”lill konsum” och där har personalen alltid ett ord över till kunderna och det handlar om vad som helst. En dam som säkert var över 80 år får som hälsning – hej sötnos, hon skrattade gott och så gjorde vi andra i kön.

  1. Det betyder mycket för många som kanske inte pratar med någon på hela dagen, att få ett vänligt ord av vem det vara månde.
   Kram

Kommentarsfältet är stängt.