Åter till vardagen

I dag har Kerstin o Hassine varit här och tagit adjö, för nu åker de hem till Lidingö igen och det känns lite vemodigt, för det har varit väldigt trevliga dagar medan de varit här.

Igår var det mycket på gång, för Kerstin o Hassine var här och åt lunch och lite senare på eftermiddagen hade SPF en utflykt till Valbyte i Västergarn. Det var inte så många som var med, men vi som var där hade det trevligt. Det var en härlig kväll och vi satt i lä, så vinden störde oss inte heller. Vi började med att äta tillsammans och sedan blev det en tipspromenad och lite Mölkky-träning. Vi ska nog ta och byta ut kubben mot Mölkky några måndagar. Det är trevligt med lite omväxling. Klockan var över åtta när jag kom hem och då hamnade jag givetvis framför tv:n, så även den här dagen fick datorn vila.

Anita, med bloggen Det ska vara lätt att leva påminde mig om att det är 8 år i dag sedan hon och Pappersbeda åkte hem efter ett besök här på ön och jag var ju tvungen att leta fram inlägget jag skrev när de varit och hälsat på hos mig och Åke på Stenstugu.

Det skulle kunnat vara igår, åtminstone om man ser på min klädsel, men det är 8 år sedan.
Anita vid en runsten på Klinteberget – En riktig snygging!

Dagens ordspråk:
Bättre ett vittne som har sett än tio som har hört.

10 reaktioner till “Åter till vardagen

 1. Ja, nu blir det väl tomt ett tag när Kerstin och Hassine åkt hem.
  Men du kommer säkert underhålla dig själv med aktiviteter.
  Kram/Kicki

 2. Det känns alltid lite vemodigt när nära och kära ger sig iväg, men man kommer snart in i vardagslunken igen!
  Mölkky har jag aldrig ens hört talas om!
  Ha en riktigt fin dag, kram, Monica

 3. Härlig vecka. Och säkert härligt för dom med övistelsen. Du får väl ta en vända till dom också och leva Stockholmsliv några dagar.
  Kram🙂😎🤗

 4. Så roligt att se dom bilderna igen. Det var ett minne för livet att träffa er och gotland. Fint väder var det också och så alla rosorna

Kommentarsfältet är stängt.