Kubb – John Lundvik

Måndagar brukar vi ju spela kubb, men förra veckan fick vi ställa in på grund av vädret, men i dag blev det av i alla fall.

I dag fick vi förstärkning i kubblagen för Kerstin och Hassine var här hos mig och åt lunch och sedan följde de med till Sicklingsparken, så i dag var vi hela åtta stycken. Vi spelade en omgång kubb, drack kaffe och sedan en omgång till efter kaffet.Det blev 1-1 i dag också, så efter de två matcherna lät vi oss nöja.

VECKANS VÄDER En ruskig start på Stockholmsveckan stundar på ön. ”Det kan bli kraftiga skurar”, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI.

Det ska bli spännande att se om SMHI har rätt den här gången? Jag chansar och låter vattenkannan vila i dag.

john

När jag kom hem efter kubben satte jag mig vid datorn och passar på att lyssna till en sommarpratare i efterhand – John Lundvik är dagens värd.

Jag gillar honom och tycker att han sjunger bra och verkar vara en fin och ödmjuk artist, men som sommarpratare placerar han  sig definitivt inte bland mina FEM I TOPP.

Nu har den över 40 stjälkar med blommor och knoppar

Ha en fin fortsättning på måndagen!

23 reaktioner till “Kubb – John Lundvik

 1. Oj vilken pampig pelargon.
  Som vanligt är jag jättedålig på att lyssna på sommarpratarna. Jag är fullt upptagen med att lyssna på ljudböcker.
  Kram

 2. Vilken fantastisk pelargon du har! Jag är dålig på växter i krukor, men när jag ser din, önskar jag att jag haft fler!
  Jag lyssnade också på John Lundvik, och jag tyckte att han var ganska bra! Han verkar ju så ödmjuk och rar!
  Kul att det blev kubbspel idag och kul att din syster och hennes man var med!
  Ha det gott, kram, Monica

 3. Fantastisk pelargon… Vädret är lite konstigt med regn och kyligt och nästa dag varmt och kvavt. Vi har fått mycket regn de senaste veckorna och det behövs men lite varmare skulle vara skönt.
  Kramar

  1. Visst är den fin. Den har hängt med i många år, men så här pampig har den aldrig varit förut.
   Kram

 4. Inte heller idag, blev det till att lyssna på sommarpratarna för min del. Men jag håller med dig John Lundvik är ödmjuk, en bra artist och låtskrivare! Som du vet har jag varit upptagen med att sortera och redigera bilder och därefter skriva på bloggen! Tack för att du kikade in Ingrid! 🙂 Puh, många bilder! 🙂
  Så fin pelargon… och ja, det ser ut som om det blir regn och åska över bland annat Gotland… hoppas ni slipper åskan!
  Må gott!
  Kram Gunilla

  1. Jag förstår att du har många foton att ta hand om efter resan. Vi har fått några lätta regnskurar, men hittills ingen åska.
   Kram

  1. Vi ser gärna att det kommer lite regn och några lätta skurar har det blivit i kväll, så jag slipper nog vattna i morgon i alla fall.
   Kram

 5. Vilken härlig färg på blomman.
  Oj nu har jag halkat lite efter med radiopratarna igen. Då vet jag vad jag ska göra här hemma i morgon då det regnar.
  Ska nog göra klart likörerna som är på gång också.
  Kram

   1. Jajamensann. Brukar tillverka likörer då och då. Drabbades av utmattningssyndrom – då blev det inga likörer. Så nu är det roligt att fylla på igen,, så. Kom. Och kolla du. Nej, men varför. Ska du kolla? Du ska såklart smaka!
    Kram

    1. Mamma var duktig på att göra slånbärslikör, själv har jag aldrig provat.
     Jag kommer så fort jag bara kan!
     Kram

    2. Slånbärslikör är supergott. Dom plockar man då de är frostnypta, eller innan dess och lägger en dem på en plåt i frysen innan man använder dom.
     Lingonlikör är inte dum. Inte heller lakritslikören. Eller päronkonjak. Eller ägglikör. Allt som går att göra i likör äg har jah hittills tyckt om.
     Ja, kom du och provsmaka!!😉

 6. Trevligt med förstärkning i kubbspelningen … och vilken helt otroligt vacker pelargon – ett riktigt praktexemplar!
  Jag tycker John Lundvik var intressant att lyssna på – det jag hörde, för tyvärr blev det strömavbrott under andra halvan av programmet …
  Kram

 7. Kubb brukar vi spela med kneget…ungarna gillar det och vi vuxna också…bra kombination. 😉
  Det där med radiopratare borde jag nog ta upp som intresse, lyssnar mest på poddar…fast det är väl samma sak nästan förstås.

  Ha det underbart nu.

Kommentarer är stängda.