Mors dag

Här kommer några bilder från morsdagsfirandet på Stenstugu. Sönerna hade bidragit med både det ena och det andra, men Eva, som ju också är mamma, slapp minsann inte undan matlagning och stök, hon fick dra tyngsta lasset som vanligt. Förutom all god mat fick jag blommor, choklad och lotter, så nu är det spännande skrap några dagar framöver.

 


På hemvägen släppte Krister och Thomas av mig vid Rondo så jag fick lägga min röst i EU-valet. Inte vet jag om jag röstade rätt, men hoppas att det blir bra. Molnen har försvunnit och i eftermiddag har det varit solsken. Det blev inga större regnmängder i förmiddag utan bara ett par-tre mm.

Tack alla barn och barnbarn!

17 reaktioner till “Mors dag

 1. Rart. Jag fick ett sms av ett barn. Det andra har inte hört av sig. Så mysigt ni fick!

 2. Vilken härlig dag ni fick och så gott allting såg ut! Hit kom den lilla familjen men yngsta dottern var upptagen fast hon ringde och grattade. Sonen är i Berlin så han kom inte heller men så stort är inte mors dag även om det är trevligt att bli uppmärksammad.

  Kram och god kväll!

  1. Nej, mors dag är väl egentligen inte så märkvärdigt, men som du säger, visst är det lite kul att bli uppmärksammad. Kram

 3. Så mysigt mors dags-firande och så fint dukat i salen på Stenstugu! Maten blir automatiskt godare när man får slå sig ner vid ett så vackert dukat bord i en sådan miljö! Den hade säkert varit fantastisk ändå, men visst gör dukningen mycket!
  Här blev det ett småduggande hela dagen, så vårt firande fick ske inomhus.
  En trevlig dag har både du och jag tydligen haft!
  Ha en skön kväll, kramar, Monica

  1. Visst är det mysigt med fin dukning och att få sitta i salen. Här kom solen fram på eftermiddagen, men var ändå blåsigt och ganska kallt.
   Kram

 4. Så vackert och gott det såg ut! Visst är det roligt att träffa sin familj oavsett anledning, känner jag. Jag har hittills pratat med tre av fyra, men dagen är ju inte slut än.

  1. Jag är glad att jag har mina tre barn i närheten, så att vi kan träffas då och då och ska vi träffas alla tillsammans passar det ju så bra vid Stenstugu där vi får plats runt salsbordet allihop.

 5. Så fin firning av Mors dag!
  Mina barn har som vuxna aldrig bott där jag bott så jag är van vid ett samtal eller ett sms. Tre av fyra har hört av sig, men det som saknas har nog fullt upp med sina egna telningar, de är ju riktigt små.
  Söndagskram!

  1. Det är klart att det är fullt upp när man har småbarn, det kommer man minsann ihåg. Hoppas att du har en skön söndagskväll!
   Kram

 6. Så trevligt ni ser ut att ha haft. Vi firade inte mors dag, men min son sa grattis. Vi åt tårta, bytte handdukar och firade handduksdagen.

  Kram

 7. Ser väldigt trevligt och gott ut! Härligt att få känna sig uppskattad även av sina vuxna barn 🙂
  Önskar dig en fin ny vecka!
  Kram

Kommentarer är stängda.