10 mm – Bloggpaus

10 mm fick vi igår och i dag har det varit varmt och fuktigt och det har duggat lite då och då. På förmiddagen hade jag lite pyssel med ett referat från gårdagens bussutflykt och så skulle jag sätta in några annonser för SPF gällande kommande aktiviteter, för nu är det dags att starta med kubb och boule igen. Vi spelar kubb kl 14.00 på måndagarna i Sicklingsparken och boule kl 13.00 på onsdagar på Väte idrottsplats, där det finns en fin boulebana. Den 27:de respektive 29:de maj drar vi igång.

När det blev dags för lunch gick jag ut på en Klinterunda och stannade till och åt en grillad korv med bröd på Kustgrillen. Det var precis vad jag behövde! När jag kom hem klippte jag gräsmattorna, för i morgon ska jag åka iväg och blir borta resten av veckan. Jag kommer inte hem förrän natten till fredagen, så jag ville passa på att ansa gräset lite, så det inte skulle bli för långt innan nästa klippning.

Jag ska åka på en fyradagars busstur med Karlssons Buss till Åland. När jag åker ensam tar jag alltid med mig en laptop, för att ha något att göra på rummet, men den här gången kommer min syster Kerstin med, så då får den stanna hemma och bloggen får vila. Karlsson hämtar upp henne i Värtahamnen och sen ska han till Åkersberga och hämta upp någon där, innan färden fortsätter mot Grisslehamn.

Nu gäller det att packa och ha allt klart innan  jag lägger mig i kväll, för 05.15 i morgon ska jag infinna mig i Lye och det tar lite drygt en halvtimme att köra dit, så det blir tidig uppstigning.

Ha det så gott tills vi hörs på fredag!

 

24 reaktioner till “10 mm – Bloggpaus

 1. Så skönt att det var för din resas skull, som du gör en bloggpaus, jag var rädd att du tänkte sluta blogga…
  Önskar dig en riktigt fin och rolig resa och ser fram mot alla bilder från Åland!
  Stora kramen, Monica

 2. Då får jag passa på att önska dig en trevlig resa! Så mysigt att du får med dig din syster denna gång 😀

  Kram och ha det gott!

 3. Vad lite regn du fick. Det måste ha kommit massor på Fårö där vi befann oss i tre dagar.
  Åland låter underbart. Jag skulle gärna vilja åka dit. Vår äldsta dotter bor ihop med en kurskamrat från den ön.
  Så du spelar både kubb och boule. Visst är det ”kuliga” sysselsättningar.
  Måste ta fram kartan och hitta Lye. Än kan jag inte Gotlands alla socknar.
  Jag önskar dig härliga dagar på Åland.
  Kram Bosse

Kommentarsfältet är stängt.