Nu är det nattsudd

Med ett leende på läpparna har jag suttit och sett en av mina favoritfilmer i kväll, Pretty Woman,  men nu är det verkligen nattsudd för klockan är långt över läggdags. Jag brukar lägga mig vid tio-halvelva, så jag är nästan en timme försenad.

Jag älskar den här filmen och har sett den hur många gånger som helst. Jag kan nästa replikerna utantill.  Den här och några andra filmer till kan jag inte motstå när de går på teve, då står jag till och med ut med reklamen.

Godnatt!

16 reaktioner till “Nu är det nattsudd

 1. God morgon Ingrid! en av mina favoritfilmer också, men igår orkade jag inte se hela … vet ju hur den slutar ändå 🙂
  Ha en fin söndag!
  Kram

  1. Visst vet man hur den slutar, men det är ju så härligt när Edward kommer som den räddande prinsen……
   Ha en fin söndag själv!

 2. Jag tittade också på filmen fastän jag sett den åtskilliga gånger….en riktig mysfilm. När den var slut så fortsatte jag på andra kanaler och hittade en annan lite småputtrig film. Det blev rejält sent innan jag kom i säng…nästan halv 2, så för säkerhets skull satte jag mobilen på alarm….en söndag!!! Kram

  1. Jag vaknade tidigt i dag i alla fall och upptäckte att det är ett strålande vacker väder i dag.
   Trevlig söndag! Kram

 3. Ja, den filmen har jag också sett många gånger – den är ju underbar! En klassiker i modern tappning. Jag lägger mig sällan för kl 1 på natten, men jag såg inte filmen igår ändå, mindes den alltför väl… Fint väder här idag också!
  Ha en bra dag, kramar, Monica

  1. Då är du en riktigt nattkråka! Jag tycker att det är väldigt sent om klockan blir över elva.
   Hoppas du haft en fin söndag!
   Kram

 4. Jag älskar också den filmen och är han inte snygg så säg. Skatan har varit hos mig och vi somnade efter alla vårskrik och skogsäventyr

Kommentarsfältet är stängt.