Äntligen en dag utan blåst

Jag fick en konstig känsla i morse när jag tittade ut, för träden stod alldeles stilla, inte ett löv rörde sig. Det såg nästan konstigt ut, för det var bra länge sedan det var så lugnt. Det har varit en mulen fredag och i förmiddags kändes det som om det skulle kunna bli lite regn, men det klarnade upp och nu fram mot sena eftermiddagen är det riktigt soligt och fint.

Vi hade ett styrelsemöte i bostadsrättsföreningen igår kväll, så i dag har jag haft en av de nyvalda styrelsemedlemmarna här  för lite demonstration av systemet och så har vi skrivit ihop ett protokoll från mötet. Hon ska ta över sekreterarskapet när jag slutar nästa år, så vi ska gå jämsides i år, så att hon lär sig rutinerna.

Efter lunch gick jag iväg till Vallemo, för att lämna lite papper till en blivande SPF-medlem. Tyvärr var personen i fråga inte hemma, så vi fick inte träffas.

Det blommar så vackert vid Vallemo

Vi var ju faktiskt här och tittade på en lägenhet 2011 när vi började planera att flytta från Stenstugu, men det var nog tur att vi tackade nej till den. Jag kände att det nog var att gå händelserna i förväg och jag kände mig absolut inte mogen för ett äldreboende, som ju Vallemo är. Odvalds var ett bra val! Här trivs jag och här trivdes Åke den korta tid han fick bo här.

Trevlig fredagskväll!

22 reaktioner till “Äntligen en dag utan blåst

 1. Skönt att det inte blåser. Tyvärr har jag inte hunnit med någon promenad idag utan har ägnat mig åt städning och att köra ett par maskiner med tvätt.
  Ha en skön fredagskväll.
  Laila

 2. Vallemo ser ju ut att vara ett trevligt äldreboende, där alla har antingen en uteplats eller en balkong! Men du bor ju förträffligt på Odvalds och klarar man sig själv så går det ju bra! Man börjar ju lite fundera på var man ska bo, när man inte orkar med hus och trädgård länge, men än hoppas jag att vi har några år dit! Det var nog väldigt bra, att ni flyttade tillsammans, så att du slapp flytta ensam när Åke gått bort. Det hade säkert känts värre.
  Ha en skön helg, kramar, Monica

  1. Det är skönt så länge man kan klara sig på egen hand, sen vet jag inte om jag vill vara med längre. 😉
   Kram

 3. Det har blåst mycket här också och dessutom varit ganska kallt.
  Men idag blåser det inte och det är i.a.f. 12 grader varmt.
  Kram/Kicki

  1. Vi hade nog runt 14º mitt på dagen och just ingen blåst, så det var riktigt behagligt ute.
   Kram

 4. Här har det blåst mycket och jag tycker det är enerverande. När det slutar blåsa märker man verkligen skillnaden.
  Ibland har det lätt för att bli bra och Odvalds känns så.

  Kram och god kväll!

 5. Ingen blåst idag och sol så det var vår väder. Det kom regn på eftermiddagen och har fortsatt. Det får gärna regna på nätterna.
  Trevlig kväll.

   1. Vi har fått lite skvättar på nätterna och någon dag. Totalt blir det ca 35 mm.
    Önskar en fin lördag.

 6. Regn idag men mot eftermiddagen och kvällen sken solen.
  Håller med dej om boende, inte äldreboende för mej. De får bära ut mej härifrån när det är så dags 😐
  Kram och ha en skön helg!
  Inger

 7. På förmiddagen hade vi varmt och solsken och på eftermiddagen kom regnet. Nu hoppas jag på en fin lördag så jag kan komma ut i trädgården.

 8. Jag har skrivit till dig, men gör ändå ett sista försök här. Mina kommentarer försvinner i tomma intet och har gjort så några dagar nu. Ska bli spännande att se om denna hamnar rätt. Kram

Kommentarer är stängda.