Fem en fredag v 18 – Humör

Växlande molnighet, blåsigt och kallt är det den här fredagen. Ännu har vi dock sluppit undan snö, vilket lär ha kommit i Visby. Vi får väl se hur dagen kommer att utvecklas.

Förra fredagen missade jag den här utmaningen, men nu är jag med igen och i dag vill elisamatilda ha reda på lite om vårt humör.

1. Vad gör dig kreativ?
När jag går på mina ensliga promenader snurrar ofta tankarna och då kan det dyka upp en och annan idé till hur jag ska kunna lösa problem jag har. Det kan gälla något jag vill ändra i trädgården, på bloggen eller på någon av hemsidorna.

2. Vad gör dig fnissig?
Jag tycker att barnhistorier ofta är väldigt roliga och då kan jag inte låta bli att småskratta för mig själv. De blivande femteklassarna i Smartare än en femteklassare till exempel, de är ju för näpna.

3. När blir du tävlingsinriktad?
Jag vet inte om jag är speciellt tävlingsinriktad, men envis är jag och börjar jag med någonting ska det mycket till om jag inte ska fullfölja det.

4. Hur vet man att du inte vill bli störd?
Även om jag inte vill bli störd, tror jag inte att det märks.

5. Om du är en pratsam person, vad gör dig tyst? Om du är en tyst person, vad gör dig pratsam?
Är jag i ett sällskap där jag trivs kan jag nog vara ganska pratsam. Jag blir tyst i situationer där jag känner mig obekväm på grund av okunskap om ämnet som diskuteras. Man vill ju inte göra bort sig!

De får nog stå kvar inne i dag

Trevlig fredag!

11 reaktioner till “Fem en fredag v 18 – Humör

 1. Jag håller med dig om alla dina 5 punkter, utom att jag får nog mina bästa idéer när jag lagt mig och ligger och funderar på hur något ska lösas!
  Kallt, regnigt och blåsigt här idag. Jag ska till frissan, klippning och slingor, ska på kalas i morgon!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Det gör faktiskt jag också, löser problem nattetid. Jag anhöll om ob-tillägg på jobbet när fixade problem nattetid, men det gick de inte med på. 😉
   Kram

 2. Bra svar på alla frågorna. Hundpromenaderna brukar lösa det mesta. Vi hade -2 inatt och vitt på gräset på morgonen. det har varit iskalla vindar och för en stund sedan kom det något som liknade snö.
  Ha en trevlig helg

  1. Brrr…. det låter ruskigt med snö. Hoppas att det här kyliga vädret slutar snart.
   Ha en fin helg du också!
   Kram

 3. Jag tycker väldigt mycket om att läsa alla dessa citat som finns från barn. De kan verkligen få ur sig roliga historier. 🙂
  Känner igen mig i det där om att inte vilja göra bort sig. Varför det nu ska vara ett problem egentligen, man kan ju inte veta allt här i världen.

  1. Barnen är för härliga! Av barn och dårar får man veta sanningen sägs det och det stämmer nog. Kram

Kommentarer är stängda.