Trevlig Valborg!

Det var lite kylslaget i morse, men det blev en riktigt skön Valborgsmässoafton och redan tidigt i morse sjöngs det Vintern rasat ut….. i radion. Jag var tidigt uppe, för jag skulle till Kupan och vikariera  några timmar för en tjej som skulle på tandläkarbesök på morgonen och när man jobbar förmiddagspass börjar man redan kl 8.30.

Håret skulle tvättas, sudokut i GA skulle lösas och jag hade lite annat pyssel också att klara av, innan det var dags att gå iväg.

Den här spegeln hade någon skänkt till Kupan och jag tog ett foto av den, eftersom sonhustrun är spekulant just på en spegel och den här var riktigt snygg faktiskt. Så pass snygg att jag inte ens hann skicka över bilden till henne innan den fick en annan ägare.

Vi hade en hel del kunder så tiden gick fort. Precis när vi tagit oss en kopp förmiddagskaffe kom tjejen jag jobbade för tillbaka, så då gick jag hem.

Påskriset på Torget är utbytt mot en fin penséplantering.

Jag var på Konsum en vända också och handlade lite förnödenheter till caféet, för på tisdagar startar en friskvårdspromenad vid halvtiotiden från Kupan och den sista dagen i månaden beställer deltagarna räksmörgåsar, innan de ger sig iväg och majonäsen var nästan slut.

Ha en fin helg!

24 reaktioner till “Trevlig Valborg!

 1. Och du är i farten som vanligt igen! Jag beundrar din energi, speciellt att stiga upp tidigt på morgonen; det är inte min melodi…
  Men idag har jag också varit flitig och förberett Valborgsmiddagen vi ska ha ikväll tillsammans med våra gäster!
  Förstår att den spegeln gick åt snabbt, den var jättefin, liten och lättplacerad!
  Glad Valborg och Första Maj!
  Kramar, Monica

  1. Jag gillar inte att stiga upp tidigt jag heller, men ibland måste man.
   Ha en trevlig kväll med era vänner.
   Kram

 2. Vilken underbar bild i din header! Kan det var din Åke som är med på bild?
  Ja, du verkar vara flitig som en myra och hinner både det ena och det andra. 🙂 Den där spegeln hade jag gärna köpt! Så fin!
  Trevlig valborg!
  Kram Gunilla

  1. Jodå, det är min Åke som står där mitt i vitsippskogen. När vi hade urnsättning hade klockaren bottnat hålet med vitsippor och gjort en krans av dem runt kanten. Hon hade sett den är bilden hon också. ♥

 3. Trevlig Valborg till dig också! min syster Anita har Valborg till mellannamn, mormor och en moster hette också Valborg.
  Otroligt så pigg du var i morse som hann med så mycket, trots att du skulle vara tidigt på Kupan.
  Kram/Kicki

 4. Hade jag varit i närheten hade jag köpt spegeln på studs! Så synd att sonhustrun missade den.

  Kram och trevlig Valborg!

 5. Din header är det vackraste jag sett. Vilket vitsippshav och jag förstår att den bilden betyder lite extra för dig. Inte underligt att den vackra spegeln försvann i ett nafs. Hoppas du med får en fin Valborgskväll. Kram

 6. Den här headern med Åke i ett hav av vitsippor är så fantastiskt vacker – och jag förstår att det är den av alla dina som du är mest nöjd med! Har du bilden som en tavla på väggen hemma också?
  KRAM/Susie

  1. Nej, jag har den inte som tavla, men den dyker ju upp här i bloggen varje vår i alla fall.
   Ha en fin första maj!
   Kram

 7. Alla dessa småsaker som ska fixas och göras. En dag försvinner på ett nafs.
  Synd att din sonhustru missade spegeln. Den var fin.
  Kram

 8. Så fin den bilden bland vitsipporna är. Tänk att det är så många sippor. Här har jag visserligen några tuvor med vitsippor men bara lite. Här var en härlig vårkväll med värme och svalor som sjöng med i sången och en härligt ljum kväll men ingen brasa pga torkan men det gjorde ingenting för sjön gick upp och då är det vår men så vaknade man till ett par plusgrader och riktigt kallt ute.

Kommentarer är stängda.