Så omtänksamt!

I dag är det riktigt vårväder och jag har varit på ute och farit nästan hela dagen och har just kommit hem efter en tur till kyrkogården. Nu står blåsipporna i fullt flor och i änget mellan kastalen och vägen, som man  röjde i vintras är det massor av dem och det finns minsann en och annan vitsippa också.

Det är härligt med omtänksamma vänner och i dag var det storslam på dörrmattan när jag kom hem.

Min syster Kerstin hade skickat mig ett påskkort och bloggvännen Kraka har haft tanke på min lilla enbenta påskkärring och skickat oss en liten katt, som heter Cassie, som hon kan ha som sällskap och försvar i morgon när de ska ge sig iväg till Blåkulla. Blir det jobbigt för henne kan hon säkert sitta på katten och det kanske behövs, för även kvasten är defekt, men nu  kan jag lugnt släppa iväg henne. Varmt tack till er båda två!

Ha en fin Dymmelonsdag!

 

 

16 reaktioner till “Så omtänksamt!

 1. Det är så fint ute så idag när jag kände mig lite bättre blev det en kortare promenad för att få lite frisk luft och så blev det en vända till banken i Roma med maken som chaufför.
  Ha det gott!

 2. Vilka härliga överraskningar! Lilla S favoritdjur är av samma märke. Först var det ”Knoppe” en rosa säl som försvann i Jönköping men mormor beställde en ”Knoppe 2,0” så klart! En rosa säl den med…

  Kram

 3. Även här har vi haft en dag med strålande sol och nu börjar temperaturen bli mer vårlik också! Det blev en skön promenad längs stranden.
  Visst blir man glad av små gåvor och post från snälla vänner!
  Så skönt att din lilla påskkäring har fått en stöttande vän!
  Kram, Monica

  1. Det artar sig till att bli en riktigt fin påsk.
   Visst var det bra att den lilla handikappade påskkärringen fick en assistent. Kram

 4. Så vackert med blåsipporna. Då klarar häxan sej med hjälp av katten.
  Som barn kallade vi dummelonsdagen för askonsdag.
  Har haft varmt idag på min vindskyddade altan var det 23 grader.
  Kramar

  1. Det var härligt varmt i min kökshörna när jag satt ute och drack eftermiddagskaffe. Helt underbart. Kram

 5. Så härligt med blåsippor Himlens blå färg. Påskkort är fint att få och jag har fått två stycken fast jag inte skickat något själv

 6. Åh blåsippor! Det tycker jag fortfarande är så exotiskt eftersom jag växte upp där det verkligen inte fanns några, när man åkte och hälsade på ena farbrorn så fanns det efter vägen och det var så exotiskt och vackert.

  1. Blåsippor är jag verkligen bortskämd med. De innebär vår för mig och jag blir lika glad varje gång jag ser årets första. 💓

 7. Jag har faktiskt sett en liten blåsippa här också.
  Gulligt att din enbenta häxa fått sällskap av en katt.
  Kram och Glad och Trevlig Påsk!
  Kicki

Kommentarer är stängda.