Parkster

Jag fick ett mail från Parkster i dag, för jag har varit skyldig dem 14:- sedan 19 februari och de har väntat på att jag ska ”parkeramera” och det gjorde jag när jag var i stan på den där SPF-kursen 3 april. Då parkerade jag för 20:-, så i dag fick jag ett billogram på 34:- och det har jag betalat nu.

Jag gillar verkligen den här parkeringsappen. Enklare kan det inte vara! Jag har sett hur folk stått och lagt pengar i parkeringsautomaten på lördagseftermiddagar och söndagar när de inte alls behövt göra det, men för säkerhets skull betalar man i alla fall. Vi gotlänningar är ganska nya på det där med parkeringsavgifter och tekniska nämnden i Region Gotland har varit nya på det de också, så villkoren har varit mycket luddiga och svårförståeliga för många.

Med Parkster-appen i mobilen behöver man inte tänka själv, men betalar exakt det som ska betalas. Det enda som krävs är att man ser till att man parkerar rätt bil och kommer ihåg att avbryta parkeringen när man kommer tillbaka till bilen, sen håller appen koll på allt annat. Och sedan kommer det en faktura via mail så småningom utan några extra avgifter.

Sponsrat inlägg? Absolut inte!

Solen skiner i dag, men som vanligt blåser det. Jag ska till Kupan och jobba i eftermiddag så jag har tagit mig en dusch och tvättat håret. Det blev en rätt kylslagen historia, för GEAB har stängt av fjärrvärmen för oss i dag. Det var något underhållsarbete som skulle göras.

Ha det så bra den här Vita tisdagen!

10 reaktioner till “Parkster

 1. Smidigt och bra minst sagt! Klart att man ska använda tekniken när det kan underlätta på ett smidigt sätt 😀

  Kram och ha en härlig tisdag!

 2. Jag använde parkeringsapp när jag hade bil, jättesmidigt.
  Jag har en lättjans dag idag, känns att det behövs.
  Kram och ha det fint!

 3. Så smidigt måste kolla vad som finns i Växjö. Här är det blåsigt men lite varmare.
  Idag blir det en tur till Blomsterlandet för lite inköp till trädgården.
  Kramar från oss.

  1. I dag kunde jag gå barhuvad i alla fall när jag skulle till Kupan. Vårvädret är nog på gång nu. Kram

 4. Det låter ju jättebra med Parkster. OM man nu har mobil. Jag använder bara min mobil när jag är ute och går ensam, ifall det skulle hända något. Hoppas att det funkar att betala med kort också?
  Här skiner solen idag, så det får nog bli en promenad i eftermiddag!
  Ha det så bra, karm, Monica

 5. Det låter väldigt smidigt. För rätt många år sen kom jag i kontakt med min första parkeringsapp och den var urusel. Jag parkerade vid tåget och ett dygn senare fick jag, trots att jag gjort som det stod på skylten, besked att min parkeringstid gick ut. Jag var femtio mil bort och kunde inte göra ett dugg (den var konstruerad så) och sen betalade jag en liten summa varenda månad innan jag äntligen tog mig samman och avslutade det hela.

Kommentarer är stängda.