Nu har jag bokat…

…en liten vårtur med Karlssons Buss. Förra gången jag åkte med honom var 2017 till Bornholm och det var också 4 dagar och det kändes ganska lagom.

Åke och jag åkte med Carina o Bosse till Åland för många år sedan och då var vi på ön där de har sin stuga och sedan dess har jag inte varit där, annat än på kryssningar när man inte ens gått av båten. På den här turen får man se lite mera av Mariehamn och öarna runtomkring. Jag tycker att programmet låter riktigt spännande, så i dag har jag betalat in anmälningsavgiften.

Det blir nog bra!

24 reaktioner till “Nu har jag bokat…

 1. Åh, nu blir jag nästan lite avundsjuk! Åland skulle jag gärna åka till! Jag hade tidigare en bloggvän på Åland och hon visade så vackra bilder därifrån.
  Roligt att ha något att se fram emot, det piggar upp. Vi har bokat en höstresa till Kreta, men det är ju så lång tid tills dess…
  Ha en fin lördagskväll, kram, Monica

  1. Det ska bli trevligt att åka bort några dagar och en vända till Stockholm ska jag också göra, när körsbärsträden i Kungsträdgården blommar. Kram

 2. Så trevligt!
  På Åland har faktiskt Berra och jag varit ett par gånger. Första gången var i början av 70-talet, Då bodde vi en natt i en liten stuga på Eckerö.
  Sen var jag ju där och ställde ut Triss för några år sen.
  Kram/Kicki

  1. Carinas stuga ligger långt ut i skärgården, så vi åkte till Åbo, sen var det ca 10 mil med bil norrut och så en timmes färjetur till Åva som ön heter. Kram

 3. Det tror jag att du kommer att gilla. Åland är så mycket mer än Ålandskryssning och Mariehamn.
  Kram,
  Gigi 😊💕

 4. Låter jättetrevligt. Blev faktiskt lite sugen på en resa också. Vi var på Åland med Stenbergs buss för några år sen och det är nog lite samma utflykter.
  Kram

 5. Härligt med en liten tripp på fyra dager, lite lagom. Jag har aldrig varit där men skulle gärna åka, få se om husbilen och Kenneth följer med!
  Är Carina från Åland? Förr fick ingen äga en fastighet på ön om du inte hade anknytning till den.
  Kram och ha en fin söndag!
  Inger

  1. Carinas mamma var åländska och det är hon som byggt stugan på Åva, som ön heter. När Carinas mamma dog ärvde hon stugan och hon bor där stora delar av sommaren och det är där hon har sin släkt.
   Ha en fin söndag själv Inger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s