Snö i luften

April förnekar sig inte, för efter ett par hyfsat varma dagar känns det som om vintern är här igen och i dag har snön yrt i luften. Jag har med andra ord hållit mig inomhus mest hela dagen.

På förmiddagen pysslade jag med att installera en skrivare och för en gångs skull fick jag användning för en av alla kablar som ligger i högar i förrådet. Jag lyckades inte få skrivaren att få kontakt med routern på trådlöst sätt, men med den där kabeln som hjälp gick det jättebra. Sen kunde jag ta bort den och nu pratar skrivaren och datorn med varandra utan problem. Nu återstår det bara lite ommöblering på min datorplats, så att det blir bekvämt och bra. Det är otroligt så mycket sladdar och kablar det ska till, trots att en del fungerar trådlöst.

I eftermiddag har vi haft ett styrelsemöte med SPF här i Lokalen. Två medlemmar kunde inte komma, så vi var sju stycken runt bordet. Ordförande Irma hade kaffebröd med sig, så jag bidrog bara med ett par termosar kaffe. Idel inneaktiviteter i dag alltså! Nu återstår det att skriva ett protokoll. dca4a-tvJag tror att jag hinner göra det innan Hemma igen börjar.

Trevlig fortsättning på dagen!

12 reaktioner till “Snö i luften

 1. Jag har samma problem med min skrivare, som ska fungera trådlöst. Men för det mesta hittar inte datorn skrivaren och nån kabel som fungerar har jag inte. Det blir väl att jag får lätta på plånboken till slut och köpa mig en kabel.
  Fyttiattan vad det har blåst kallt idag. T.o.m. inne i skogen där det annars brukar vara skapligt lä.
  Kram/Kicki

  1. Min fungerar jättebra och trådlöst nu, så det blir nog bra. Det har inte varit skönt väder i dag och i morgon lär vintern vara tillbaka på allvar. Brrr…
   Kram

 2. Åh, vad jag beundrar dig, som vågar ge dig i kast med routrar, skrivare och sladdar! Här är det maken, som sköter sådant, men jag borde ju kunna…fast jag tycker att det är SÅ tråkigt.
  Lite svalare här idag också, ca 10 grader och soldis.
  ”Hemma igen” kan jag inte se förrän i morgon, när avsnitt 1 i säsong 6 släpps på SvTPlay.
  Ha en skön kväll, kram, Monica

  1. Jag är ju lite road av det och otroligt envis, så jag ger mig inte i första taget.
   Hoppas att du inte gråter för mycket i morgon. 😉 Kram

 3. I morgon kommer min nya skrivare som jag var tvungen att snabbt beställa hem då den gamla har sagt upp sig. Nu ska jag inte ha trådlös anslutning, dessutom är skrivaren av samma fabrikat som tidigare så jag hoppas det bara är att koppla in alla sladdar – och sen starta upp. Fast så lätt lär det väl inte gå…..:cry:
  KRAM/Susie

  1. Lycka till med installationen av din skrivare! Jag fick inte installationscd:n att funka så jag fick gå in på Brothers hemsida och ladda hem drivrutinerna därifrån. Lite meckigt om man säger så……
   Kram

 4. Så skönt att du fick ordning på skrivaren. Tekniken kan vara komplicerad men du verkar lösa det mesta galant 😀

  Kram och ha en fin tisdag!

 5. Bra att det finns lite inneaktiviteter när vädret blir snålkallt och ogästvänligt. Jag tror inte alls på att det inte ”finns dåligt väder, bara dåliga kläder”. Näsan måste ju sticka ut i alla fall. Kram!

Kommentarer är stängda.