Nämen, där är ju jag


Jag fick mig en överraskning när jag läste tidningen i morse, för där var ju jag. Jag visste att jag blev fotograferad, men inte trodde jag att jag skulle komma med i tidningen.

Det är en ganska solig och fin lördag och jag har hållit på med lite av varje pyssel på förmiddagen, men nu ska jag gå och göra mig i ordning, för jag ska åka till Visby i dag.

Först ska jag gå till Krister o Thomas och äta lunch och sedan ska jag åka ner till Almedalsbiblioteket och titta en stund på Primavera Italiana a Visby.

Orsakullans näst sista undran den här månaden är:  Jag är den i butiken som…

Den kan jag nog besvara ganska enkelt. Jag är den i butiken som kommer ut utan att ha handlat något. Jag är sällsynt obegåvad när det gäller shopping.

Trevlig lördag!

12 reaktioner till “Nämen, där är ju jag

 1. Kul att hamna i tidningen och det var en trevlig bild på er. Själv har jag god shoppingkondition får jag nog säga 😉 Övning ger färdighet är mitt tips!

  Kram och ha en härlig lördag!

 2. Då är vi lika. Jag är skitdålig på att hitta kläder som jag vill ha och som passar men det är kanske tur för jag har sällan råd att köpa något nytt och jag har egentligen kläder så jag klarar mig.

 3. Så trevligt att få sin bild i tidningen!
  Ha en fin kväll! Själv dricker jag ”morgonkaffe”, men jag är ledig och får också njuta av kvällen. Biografin om Simon Weil står på mitt helgprogram. (Om du inte vet vem hon var så behöver du inte skämmas, hon är relativt okänd utanför filosofikretsar).
  Kram

  1. Ha det så trevligt tillsammans med Simon Weil, ett totalt okänt namn för mig.
   Själv ska jag roa mig tillsammans med femteklassarna.
   Kram

  1. Vi måste vara ett gäng linslusar i familjen, för förra veckan var det Eva som var på bild efter att ha svarat på en enkät på gatan. Kram

 4. Så roligt att jag känner någon, som är känd från tidningen! Grattis!
  Och jag håller med dig helt: Jag är också urdålig på att ”shoppa”. Det är bara när nöden kräver, som jag går i affärer, och då passar jag på att handla vad jag kan tänkas behöva en god tid framöver!
  Ha en fortsatt fin helg, kram, Monica

 5. En överraskning att upptäcka sig själv i tidningen – ni ser ut att ha det trevligt 🙂
  Jag är en lika dålig shoppare – köper sällan något till mig själv 🙂
  Kram

  1. Jag letade efter ett referat få vårt SPF-möte som jag lämnade in häromdagen. Det hittade jag inte, men jag hittade mig själv!
   Kram

Kommentarer är stängda.