16 reaktioner till “Så tog Dramaten sitt förnuft till fånga

 1. Jag har just sett dokumentären och blivit lika upprörd som alla andra. Hur är den människa skapt som bär sig åt på det viset. Han borde ha dömts för mord eftersom hon dog av medicinering för ryggsmärtorna som han tillfogade henne.
  Kram från Ingrid

 2. Jag har aldrig gillat den karln!
  Visste inte att Josefin och han hade ett förhållande.
  Han skulle fått sparken för 20 år sedan, nu har han ju pension och dessutom får han SÄKERT en stor summa från Dramaten!
  Usch för en sådan människa!
  Ska titta på fredag på dokumentären.
  Kram på dej / Inger

 3. Jag mår illa! Därför att det är först efter dokumentären och reaktionerna i dess spår, som Dramatens ledning reagerar!!! Det är så tragiskt…. och jag tänker på hur levnadsglad Josefine var från början och hur livet togs ifrån henne! ❤
  Jag tänker också på alla andra kvinnor som genomlider ett liknande helvete som Josefine och som inte får någon upprättelse, uppmärksamhet alls!
  Hur kan en människa sjunka så lågt som en misshandlare gör??? Hur kan en människa bli så självdestruktiv? En människa som behöver makt och kontroll över andra för att utveckla sin självkänsla? Och varför är alla icke våldsbenägna män så tysta? En och annan röst hör vi, men alla andra? Tänk vad som skulle kunna ske om de öppet visade vad de kände inför en man som misshandlar? Tänk så viktigt för alla döttrar och söner som håller på att växa upp!
  Kram Gunilla

  1. Jag tycker att Marie Göranzon kommentar: ”Han är väl inte värre än andra”, säger mycket om hur hela Dramatenkåren håller varandra under armarna.
   Ja, tänk alla stackars kvinnor som inte är kändisar, de få inte sin historia berättad.
   Kram

 4. Jag delade och kommenterade det här på Facebook och det var det en person som inte gillade att han ”hängs ut” eftersom brottet han gjort var över 20 år sen. Ha, han har ju hållit på så här ständigt! Men det värsta med inlägget var att det till min stora förskräckelse var från en kompis till oss. OK, han jobbar på häktet och tycker kanske att han måste försvara lagar och myndigheter, men ändå….. Det gör ju att man kanske tänker om lite om just den vänskapen!!
  KRAM/Susie

  1. Jag tycker verkligen att han ska hängas ut, så som han betett sig mot inte bara Josefin utan mot andra kvinnor också.
   Kram

 5. Bättre sent än aldrig, även om han är pensionär nu.
  Undrar om fler av hans misshandlade kvinnor kommer att träda fram. Hitills Josefin, Lena Olin och nu även Ewa Fröhling.
  Konstigt att det inte kom fram under #metoo
  Kram/Kicki

 6. BRA!!! Bra att sådant här dras upp och får så stora rubriker, det behöver komma till folks medvetande. Det finns säkert (som Marie Göranzon sa) mycket mer sådant på Dramaten. Och på andra ställen…
  Jag har ännu inte sett filmen, ska göra det en kväll när jag känner mig stark…
  Varm kram, Monica

 7. Så skönt att det har kommit upp till ytan. Detta förekommer dagligen men tyvärr blir det inte uppmärksammat. Filmen är väldigt stark .

  1. Ja, det är ju tråkigt att det måste till en kändis för att frågan ska lyftas. Tänk så många kvinnor som far illa år efter år…
   Kram

Kommentarer är stängda.