Jag förstår mig inte på

Jag förstår mig inte på varför min kära Epsonskrivare helt plötsligt inte kan skanna och skriva ut kopior utan att det blir en svart rand i vänstra kanten. Vanlig utskrift går utmärkt.

Jag förstår mig inte på det här vårvädret heller. I dag är det bara 5º och snålblåst. Brrr….

Jag förstår mig inte på folk som kan vräka i sig mängder av coca cola och läsk. Jag såg programmet Året fram till valet med Mattias Karlsson SD, där han konstaterade att han behövde banta, men i nästan varje scen öppnade han en flaska cola och drack. Inte undra på att han blev rund om magen!

Jag förstår mig inte på folk som plågar djur. Senast nu i mars åtalades en man för att ha lämnat sin hund i en het bil i somras och i Örebro är en kvinna misstänkt för att försöka sätta eld på en häst.

Jag förstår mig inte på hur män kan misshandla sina kvinnor, precis som jag inte kan förstå hur kvinnorna finner sig i det och stannar kvar. Jag tänker närmast på Josefin Nilsson, varför lät hon sig utsättas för sådana övergrepp?

Det här kan bli hur långt som helst, så det är lika bra att sluta nu, för det är väldigt mycket jag inte förstår mig på…..

Det var dagens uppgift från Orsakullan.

Trevlig söndag!

8 reaktioner till “Jag förstår mig inte på

 1. Det är mycket som man inte förstår sig på tyvärr. Hur kan människor bli sådana att de utsätter andra för ett lidande? Jag tycker att det är skrämmande och helt ofattbart.

  Kram

 2. Jag skulle kunna kopiera din lista över vad du inte förstår dig på, utom det där med skrivaren. men hade vår Epson-skrivare gjort ett svart streck i kanten, hade jag inte förstått mig på det heller! 😄
  Lite gråväder här idag också och bara 8 grader…
  Ha en fin söndag, kramar, Monica

  1. Jag har kontaktat supporten, men misstänker att det inte går något att göra åt. Lite surt är det! Kram

 3. Din lista överensstämmer med min utom skrivare som jag frågar grannen son om. Varför kvinnor stannar kvar i ett förhållande med misshandel beror ofta på att hon inte får skydd. Mannen hittar henne och då blir det värre. Sen är det många som tycker att hon får skylla sej själv för hon har väl gjort något fel.
  Kramar

  1. Ja, man hör ju kvinnor som lever i såna förhållanden att de skyller på sig själva. Det var jag som tjatade, det var jag som inte förstod, det var jag som retade honom. men inget av det skulle ju få en normal man att slå sin kvinna.
   Kram

 4. Den sista tiden har jag ofta undrat över hur ond en människa kan bli och hur hon kan vara sämre än det värsta rovdjur som inte dödar sina artfränder utan bara för att få mat … nä … jag förstår mig överhuvudtaget inte på människors ondska. Jag har alltid trott gott om människor jag mött men märker att jag blir mer och mer misstänksam. Och så´n vill jag inte heller bli. Kram!

  1. Jag försöker nog också se det goda i människan och är väl kanske lite godtrogen, men tillvaron verkar bli hårdare och hårdare. Inte vill man gå och vara rädd och misstänksam….
   Kram

Kommentarer är stängda.