Usch vilken morgon

Nu har jag varit ute och kört igen trots att jag inte lyckats öppna ögonen! Jag skulle ordna med en SPF-träff och köra till Mästerby och innan dess skulle jag på ett ställe och hämta kött. Det gick bra, men när jag åkte därifrån hittade jag inte till Mästerby. När jag kom till Klinte ställde jag bilen där och tog en cykel i stället, men det var ju inte så bra att ge sig ut i trafiken med den heller, eftersom jag inte kunde se. Jag försökte och försökte, men kunde inte få upp ögonen. Då ringde jag till Krister och bad honom köra mig till lasarettet, för någonting måste ju vara fel!  Men det tyckte han var totalt onödigt. Sen vaknade jag och tala om ångest! Fy vad jag mådde dåligt!

Den här gången behövs det inga mer ingående analyser av vad drömmen beror på, för det är säkert min oro för SPF:s månadsmöte nästa vecka, där vi  inte får den lokal vi blivit utlovade och skrivit i programmet, utan en helt annan, nämligen Mästerby församlingshem. Jag har inte den blekaste aning om hur köket där fungerar, men det löser sig väl. Det värsta är om några missar informationen på hemsidan eller i tidningen och åker till Klinte församlingshem som det står i vårt programblad.  Felet är inte vårt, för vi har noga kollat innan programmet trycktes, utan det har blivit en dubbelbokning och då är det vi som får maka på oss.

Jag tycker att föreningsarbete är roligt för det mesta, men ibland undrar jag varför man ska utsätta sig för sånt här, när man inte alls behöver?

Nu ska jag gå in på helagotland.se och sätta in en ny annons under pensionärsnytt, så att den kommer med i tidningarna på torsdag.

Trevlig måndag!

16 reaktioner till “Usch vilken morgon

 1. Ja du, drömmar kan vara riktigt obehagliga trots att dom inte har nåt riktigt skrämmande i sig!
  Jag drömde om att jag gjorde om hela trädgården i Stockholm. Jag la fler plattor med urgröpningar för stora växter och jag gjorde nya rabatter, allt blev riktigt bra.
  Vi bodde två familjer i huset (hur det nu gick till) och det var en väninna här från Gotland och hennes familj. Men…när jag vaknade kände jag stort obehag så det tog en lång stund att bli sig själv igen!
  KRAM/Susie

  1. Det låter ju annars riktigt trevligt att få göra om trädgården, men jag kan tänka mig att uppvaknandet inte var så angenämt. Kram

 2. Så jobbigt med så förvirrade drömmar! Själv drömde jag att jag hade lönesamtal och det var inte bra. 177 kronor per månad blev mitt påslag medan kollegan fick 1500! Jag vaknade med ett ryck 😀

  Kram och ha en bra start på veckan!

 3. Du gör det bra tycker jag som håller på med föreningsarbete. Jag har bara vägföreningen och tycker att det är nog betungande men jag måste ju eftersom det bara är jag och brorsan som är fast boende här

  1. Jag har ju också jobb för en vägföreninge, men den är begränsad. Jag hjälper bara Bosse, som är kassör, med att skriva ut fakturorna. Kram

 4. Obehaglig dröm! Då är det gott att vakna. Men det är ju tankar och oro som bearbetas då vi sover.
  Jag drömmer ibland om att jag tjuvkör bil. Beror ju på att jag ser för dåligt för att köra och att jag verkligen saknar bilkörningen.
  Ja, vad gjorde föreningarna utan oss ideella panschisar?
  Måndagskram, Gerd

  1. Ett tag drömde jag ofta att jag tappat bort bilen. Jag letade och letade och den fanns inte. Det var inte heller speciellt trevligt!
   Kram

 5. Vilken ruskig mardröm! Hoppas det inte blir en massa extrastrul nu utan att alla läser din annons. Kram

 6. Det är konstigt att drömmar nästan alltid är något man missat att göra, eller gjort fel och att man förtvivlat försöker rätta till det, men misslyckas. Den där ångesten kan sitta i en lång stund sedan man vaknat, fast man inser att det var en dröm!
  Nu hoppas jag och tror, att det ordnar upp sig till ert årsmöte på SPF och att ingen missar att det är på ett nytt ställe.
  Grått och trist väder här idag, men det ser ut att kunna ljusna, så man får hoppas!
  Ha en bra dag, kramar, Monica

  1. Det är väl så att man bearbetar oro nattetid.
   Nu ska det visst bli fint till nästa helg i alla fall, så det finns hopp!
   Kram

Kommentarer är stängda.