En tv-serie jag älskar är…

Det regnar lite lätt i dag igen och nu har jag svårt att glädjas åt att det behövs nederbörd med tanke på grundvattennivåerna. Jag är självisk nog att längta efter lite sol och värme. Nu är vi inne i andra halvan av mars och ännu har man inte kunnat sitta ute och lapa sol en enda gång. Stolarna som jag satte ut på terrassen någon gång i mitten av februari står där helt oanvända. Trist är det!

I brist på något vettigt att skriva om så tar jag tag i dagens uppgift från Orsakullan, som ska handa om En tv-serie jag älskar är….

Jag gillar tv-serier och det finns många jag följer och har följt, men nu skulle det ju handla om en och då väljer jag en serie som jag började se förra året när jag var i Puerto de la Cruz och jag såg den på Netflix. Jag hade fått ett erbjudande om en månads gratisabonnemang och hade sparat det för att få lite kvällsunderhållning på hotellrummet. Spansk tv i all ära, men den får i alla fall  inte jag ut så mycket av.
The Good Wife höll mig sällskap varje kväll i tre veckors tid och jag fortsatte att se den när jag kom hem tills jag sett alla de 146 (någonstans läste jag 156) avsnitten. Sedan blev världen lite gråare och tristare.

Och här över Odvalds har molnen lättat lite nu. Det kanske blir en fin lördag i alla fall. Jag begär inte så mycket mer än att det går att ta en promenad fram på dagen. Eventuellt är det en begivenhet på gång, men det återkommer jag i så fall till.

Trevlig lördag!

14 reaktioner till “En tv-serie jag älskar är…

 1. Det var en TV-serie som jag inte ens hört talas om! Själv måste jag erkänna att jag är otroligt förtjust i dokusåpor i serieform, just nu är det Farmen/Torpet och så den norska Farmen också. Sen ser jag med spänning fram mot Robinson och Lets Dance, båda brukar jag gilla. Annars brukar jag normalt tröttna på sånt som dom visar år efter år efter år….. 😦
  KRAM/Susie

  1. Nej dokusåporna gillar jag inte och ser varken på Farmen, Bönderna eller Robinsson. Let´s Dance har jag inte tröttnat helt på, så den ska jag se i år också och Stjärnorna på slottet gillar jag, men annars är det inte mycket som får nåd. Så mycket bättre har jag inte sett på flera år. Kram och trevlig helg!

 2. Den har jag inte hört talas om men visst är det härligt när man hittar en bra serie att följa. Vi ser mycket på Netflix och gillar deras utbud.

  Kram och ha en fin lördag.

 3. The Goodwife har jag hört mycket gott om, men den kan man väl inte se om man inte har Netflix? Nu ser jag ofta ett avsnitt av ”Hemma igen”, som du tipsat om, på kvällarna! Jag har kommit till avsnitt 9 i omgång 4, så det är inte så mycket kvar!
  Solen håller på att bryta igenom här också, så idag kan det nog bli en promenad. Läste om vattenbristen på Gotland – är det inte ovanligt redan i mars?
  Ha en fin lördag, min vän!
  Kramar, Monica

  1. Jag vet faktiskt inte om den finns någon annanstans än på Netflix. Kul att du också ser Hemma igen.
   Vi fick sol i eftermiddag, Helt fantastiskt! Kram

 4. Jag gillar många serier, gärna engelska och eller danska.
  Den du skrev om här har jag aldrig sett, kanske skulle leta fram den på Netflix om den finns kvar där.
  Kram ha en skön helg, även om ditt väder kunde vara bättre
  Kicki

 5. Jag är inte längre en seriemänniska. Kan bli någon såpa som Let´s Dance eller liknande. Just nu anstränger jag mig för att läsa en bok, det tålamodet har halkat efter. Jag har väl huvudet fullt av jobb 😀
  Nu kom solen, så nu går jag ut en sväng!
  Kram, Gerd

 6. Jag längtar också efter sol och värme. Men den här lördagen tillbringar jag inomhus, i sängen. Ser på del 2 av Leaving Neverland.
  Kram

Kommentarer är stängda.